ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

https://www.reddit.com/r/trucksim/s/d4zfWwTeil
Burda Kırklareli Dereköy gözüküyor ama yapılır mı bilmiyorum.

Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla ülkemizin kalanı geliyor. 18 gibi resmi açıklama gelir galiba. Road To The Black Sea Dlc’ye diğer harita dlclerine yol bağlantısı dışında bir şey yapılmadı. Trakya(Türkiye Bulgaristan bölümü) başta olmak üzere bazı yerlerin yeniden yapılması gerekiyor, yenileme kurtarmaz. Çünkü bu dlcde şehir içlerinden ziyade çevre yolları ve sanayi bölgeleri yapıldı. SCS harita ekibi bunu da hesaba katması lazım. Ülkemize araştırma ekibi yollayıp ona göre yaparlarsa gerçekçilik artar. Her şey Google Haritalar’da gözükmeyebiliyor.

Katılıyorum. Google Street View ile güncel gerçeklik yakalanamaz
Trakya bölgesinde eski kalan ve hatalar mevcut benim karşılaştıklarım şunlar
1)otobandan kırklareli-dereköy tabelasının ordaki babaeski gişelerine girilen bağlantı yolu otobandan aşağı doğru inilmesi lazımken üste geçite bağlanarak yukarı çıkıyor. Eğerki kırklareli eklenecek ise tek bağlantı yolu burası ayrıca babeski gişelerden sorna babaeski kırklareli yol ayrımdan trafik ışıkları olmalı ama street view de görünmüyor.
2) İstanbuldan Tekidağa doğru ilerken çorlu yolu kapalıda olsa o ada da trafik ışıkları olması lazım
3) Adalara yaklaşırken 70-50 hız düşürmesi çoğu yerden tabelaları kalktı
4) Mall Of İstanbul un ordaki gişeler kalkmalı

1 Beğeni

İstanbul’da yaşayan birisi değilim ama bildiğim kadarı ile ağır araçlar Tır-Kamyon sadece Yavuz Sultan Selim Köprüsünü kullanıyor diye biliyorum. Otobüsler ise Fatih Sultan Mehmet köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsünü kullanıyor diye biliyorum. O halde sadece Yavuz Sultan Selim Köprüsünü yapmaları yeterli olacaktır. 1/19 ölçek göz önünde bulundurulduğunda ve oyundaki İstanbul’un sağ tarafı yani köprüye giden kısmı vahim nasıl sığdıracaklar merak konusu. Yine haritayı kaydıracaklar galiba.

Gelmedi… 1 ayı bulur galiba

Yanlış anons oldu :sweat_smile:

sanma ki unuttuk seni, sen ilk göz ağrımızsın :face_holding_back_tears:

19 Beğeni

Ya keşke bu videodaki gibi nerelerin olacağını gösteren Anadolu dlcsi için video gelseydi.

7 Beğeni

Kırklareli niye yok bu dlcde? promods boşluğa Babaeski’yi eklemiş.

1 Beğeni

Meriç RoRo nerde kardeşim? :smiley:

1 Beğeni