ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

%100 gelir, İstanbul’a kadar gider tem’i de yaparlar araya illa bir kaç ilçe eklerler diye düşünüyorum.

1 Beğeni

E5 gelsin gişelerden geçmemek için türlü cinlikler yapalım oynarken :smiley:

1 Beğeni

Ozgur59 Yalnız Gelmeyecek Hayrabolu Tabelasının Olduğu Resimde Farkedersen Arkadaşın Çizdiği Yol Başlıyor Ve O Tarafı Gösteren Tabeladaki Yerin Üstünü Çizmişler Yani Tekirdağ’ın Güneybatı Girişi Olmayacak. Ama Liman İçin Başka Yerden Verirler mi Bilemem

1 Beğeni

Millet saat başı otobüsler gibi Edirne-Tekirdağ-İstanbul yapıp geri dönecek gibi duruyor. :joy:

10 Beğeni

Gelmezse getiririz :no_mouth:

2 Beğeni

DLC açıklandığında yıllardır beklediğimiz hayal ettiğimiz bir şey olan otobüs olayını hem açıklanma zamanında yazmak,hem de bu yazdığını daha önceden tahmin ettiğim gibi bu konuya da gölge düşürmemek adına ayrı olarak başlık açmamdaki sebepti. :smiley:

3 Beğeni

bandicam%202019-06-14%2000-40-28-865 [quote=“samet_Candan, post:290, topic:4810, full:true”]
Tekirdağ Limanı’nı ve bu DLC’deki buna benzer prefabları gerçekteki haliyle birebir yaparlarsa güzel olur. ATS’deki sistem gibi.:slightly_smiling_face:

[/quote]

2 Beğeni

Editör hakkında bilgi sahibi olan sıradan haritacı bile bunun aynısını yapabilir. SCS hayli hayli yapar olmadı bi el atarız :wink:
Model ve benzer prefablar editörde var.

3 Beğeni

Yalnız kimse dikkat etmemiş . Şehir içinin gösterildiği fotoğraftaki dorse krone megaliner olabilirmi ? Veya benzeri , jumbo dorse ?

1 Beğeni

Bugüne kadar Black Sea DLC’sinden Türkiye ile ilgili paylaşılan toplam 9 ekran görüntüsü mevcut. (Paket duyurusu öncesi Tekirdağ-Yenice görüntüsü ve tanıtımdaki Kapıkule görüntüsü dahil.)
1 tane de Türkiye’ye ait olup olmadığı şüpheli olan var. (Kiliseli olan.)
Bu görüntülerden yeri net bir şekilde tespit edilenlerin toplu konumları aşağıdaki şekilde…

10 Beğeni

Alakası yok, Krone değil, megaliner de değil.:smiley:

3 Beğeni

Baltic DLC si çıkmadan biri güncelleme olunca oyun dosyalarına bakıp model gelmiş mi diye bakıyordu. Dosyalar kolayında olan biri 1.35 dosyalarına bi göz atarsa çok makbule geçer :slight_smile:

3 Beğeni

Bu da benim SCS’nin Black Sea duyurusunu yaptığından beri en başından itibaren konumlarını işaretlediğim harita hatta dün öğle vakitlerinde paylaşmıştım akşamki SCS yazısından önce (artık içimize mi doğdu yazı ne :wink::wink::smiley: ) Yeni fotoğraflar paylaşıldıkça güncelleriz, burada dursun çeşitlilik iyidir :laughing::smiley::rofl:

6 Beğeni

O zaman bu güzergahlardan anladığımız kadarıyla tem, e-5 ve sahil yolu olarak 3 farklı yoldan istanbula giriş olacak gibi

2 Beğeni

3 değil,D-100 ve E-80 ile iki yol olacaktır İstanbul’a.Zaten halihazırdada öyle. Sadece Trakya olacağından 3.köprü ve yollarının olmayacağını varsayarsak 2 yol var zaten.Sahil yolu dediğiniz E-84 zaten Kınalı kavşağında Çorlu üzerinden gelen D-100 ile birleşip İstanbul’da D-100 (E-5) olarak devam etmekte. :wink:

2 Beğeni

Hayrabolu-istanbul yazıyor hacım

1 Beğeni

Görüntüler çok güzel, Tekirdağ’daki silo ayrıntısı hoşuma gitti. Keşke İstanbul’un içinden de görüntüler olsaydı. Özellikle Mahmutbey’i pre-research konusunda trafiğin çok yoğun olduğu bölgelerden biri diye belirtmiştim, oyuna nasıl yansıtacaklarını çok merak ediyorum.

4 Beğeni

Genel olarak herkes memnun gibi beklemeyenler falan olmuş biraz garip yani ets harita tasarımının geldiği nokta ortada resmi haritaya modlu sürüm yapılsa daha da uç noktaya gider
Bir de biliyorsunuz @SiSL var :smiley: orijinal haritanın belki de iyi olmasının sebeplerinden biri…

10 Beğeni

Bölgeyi bilen birinin orada olması bizim için büyük avantaj. Sabırsızlıkla çıkmasını bekliyoruz. :smile:

2 Beğeni

Tekirdağ sahil yoluna köfteci şart. :smiley:

4 Beğeni