ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Romanya ya hangi sınır kapısından girersem gireyim hepsinden oyundan atıyor başına gelen var mı

Haritada optimizasyon,servis sorunu,dorse yükleme yerlerinde çeşitli hatalar mevcut.Pavel paralar geliyo güzel de 45 fps oynamakta rahatsız ediyo gülüm hallediver

3 Beğeni

Bende olmuyor ama dlc nin ilk gunu hatalar olabilir. Bir kac gune duzelir.

Şu ana kadar İstanbul dışında en ufak sorun yaşamadım, İstanbul içinde fps düşüşü ve anlık takılmalar mevcut. Kısa zamanda giderilecek ufak detaylar. Oynarken can sıkıyor tabi ama 1 2 gün idare ediverin gari :smiley:

Ben hala bazılarını anlamış değilim. Adam diyor DLC pahalı. Yav kardeşim adamlar sana euro fiyatının yarısına satıyo. Ne yapsınlar batsınlar mı? 48TL evet Türkiyede pahalı olabilir ama adam sonuçta yapabileceği en düşük fiyatı yazıyor işte. Mali durum yüzünden alamayanlara lafım yok. Alamayıp yaw o kadar para verilirmi diyenlerden tut çok kötü bu diyenlere kadar o tür insanların hepsine lafım. İnşallah almak herkese nasib olur ve bu laf atanlar da anlarlar o kadar emeğe yazık ettiklerini. Ben bu kadar yazıyorum. İnşallah bu akşam alıp oynamaya başlayacağım. İyi oyunlar

5 Beğeni

Abi burayı hep yanlış yapmışlar yaw :smiley: Çok az benziyor, diğer yerler orijinal gibi ama burası sıkıntılı bence.
1.Resimdeki Otobanın yükseltilmesi ve gerçekteki gibi yapılması, ve İstoç’daki o viraj yerine aşağı inen yolun yapılması gerekiyor, (oradan tır da geçiyor otobüs de geçiyor.)

2.ve 3.resimdeki gibi Kuzey Marmara Otoyolu Bağlantı Kavşağının yapılması ve istoçtan aşağısına inen yolun, otobanın altından karşıya geçirilmesi gerekiyor, (ki orada da şirket var)

4.Resim de 2.3. resimlerin devamı.

(Bu Arada “Sığmaz” Diye Bişey Söz Konusu DEĞİL. Sadece o kavşak çok az daha yer kaplar.)


4.resimden bişey anlaşılmayabilir diye efektlisini atıyorum.


Yanılıyorsam Lütfen Belirtin.

4 Beğeni

Buna yanlış veya ölçek demek pek olmaz.Buna benzer farklı yapılmış kavşak ve köprüler var.Örnek Çatalca Otoban bağlantısının bulunduğu ışıkların olduğu kısım eski kavşak.Işıklara gelmeden önceki sağdan Büyükçekmece-Tepecik’e gidilen yol düzdür,ama oyunda rampa çıkılıyor.Gerçi zaten oyunda oraya girilmiyor.Yani bunlar veya buna benzer durumlar olabilir.Bir başka örnek Kapıkule ile Edirne gişeler arası çok uzun tutulmuş mesela.Hamzebeyli ile otoban arası çok kısa.Madem Hamzabeyli-otoban arası bu kadar kısa Kırklareli’de en azından bu şekilde eklenebilirdi diyen de olabilir? Özetle Bulgaristan ve Romanya’yı ayıralım,önceki DLC’ler ve oyunun orjinal haritası dahil bu kadar benzer yapılmış başka bir bölge daha yok herhalde ?

1 Beğeni

Yine güncelleme geldi 32.8MB

Bir de yapanlar Türk değil ya hani ben bunu anladım gerçekten her ülkeyi orayı daha iyi bilenler yapsın :smiley: Bizim Türk lobisi olmasa halimiz ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum :smiley: Biz ilk defa böyle araştırdık böyle düşündük bu açıdan bakabildik :smiley: ilk oldu son olmasın

10 Beğeni

güncel 1.36 otobüs modu varmı bildiğiniz ?

O çatalca olayı yeni galiba o rampadan büyükçekmece yolunu vermişler eskiden rampa falan yoktu

Kardeş, bu dediğim olay modla filan yapılabilir mi peki? Harita editörü ile yani?

fghnbvgfdgvb%20gfn

DLC bu fiyatta da çıkabilirdi xD

5 Beğeni

Ondan sonrada tr dekiler hep korsan oynuyor diye ağlarlardı

1 Beğeni

Gerçekten hayret verici bir oyunu desteklemek hem de yıllarca ve haritanın devamının gelmesi için çalışmak, çabalamak aptallar için hiçbir şey ifade etmiyor :smiley: Topluluklar bu işe yarıyor normalde ama dönem yıtıbırcı yayıncı dönemi olduğu için mevzuyu çakamıyorlar.

13 Beğeni

Bu ne trafik arkadaş ya İstanbul 18:11

istikamet Burgaz inşallah

1 Beğeni

detbit’in o403 var

bu vergi dahil fiyatı mı ?:smiley:

2 Beğeni

şimdi dlcyi aldım fakat onlineye girmiyor neden?