ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

1 Beğeni

Eleman yılların trolü hak ettiği gibi cevap alıyor.

3 Beğeni

öyleyse tamam ama dediğim gibi her haffta yaptıgınız bir modeli bloğa koysanız insanlar rahatlar

paylaşılabilecek kayda değer bir model yok. yakında yalova blogu olacak sanırım ama kimi ne kadar tatmin eder ve ne anlamı olur meçhul…

ayrıca farklı yerlerden trex hakkında gelen sorulara verebilecek bir cevabım yok çünkü ben geliştirmiyorum.

özetle

9 Beğeni

yeni haberler var mıdır? map in son durumu nedir? bizi bilgilendirin lütfen.

1 Beğeni

bu proje çok güzel başladı ama sanırım geliştirici eleman işlerinin yogunlugundan devam ettiremiyecek gibi gözüküyor…

4 Beğeni

Mod hakkında gelişme var mı son durum nedir ?

keşke bu mod promods ile birleşse…

1 Beğeni

Mod ne durumda acaba? Bizi bilgilendirin lütfen.

Son durumlar hakkında bir bilgilendirme olacak mı?

@Dorm
EkeWqccX0AA-VEe

2 Beğeni

ahahaha :melting_face: :stuck_out_tongue:

yav Allaha aşkına dalga geçmeyin ya lütfen söylermisiniz tr extended map marmara edition ne zaman çıkacak

1 Beğeni

anladın sen

helva

3 Beğeni

Şu olaya artık bir açıklık getirmek gerekiyor. Açıkcası şuan harita ne durumda bilmiyorum. Sanırım en son çözülemeyen bazı hatalar vardı. Ekipte geriye kalan arkadaşların bir açıklama yapmasını bekledim ama onlar da sanırım burayla pek ilgilenemiyorlar. Ortaya çıkardığın ürüne aşırı ilgi gösteren son kullanıcıya açıklama yapmak için illa bir blog yazmak gerekmiyor. Hepinizin böyle bir açıklama beklediğini uzun zamandır görüyorum. O yüzden ben kendi adıma böyle bir açıklama yapmak istedim.

İlk sürüm yayınlandıktan bir süre sonra haritadan modelleme ve teknik bilgi manasında desteğimi çektim. Bunun sebebi artık bu işe vakit ayıramamam, farklı işlere yönelmemdi. O dönemde Hasan ile beraber bu işin böyle yürümeyeceğini yolun başındayken iptal etmemiz gerektiğini dile getirmemize rağmen ekipten diğer arkadaşlar haritayı geliştirmeye devam edeceklerini söylediler ama ne yazık ki onlar içinde aynı durum söz konusu… Pandemide bir hevesle başlayan bu proje bizimde desteğimizle bir ekip kurularak büyük bir işe dönüştü. Büyük emekler sarf ederek ilk sürüm ortaya çıkarttık. Bu süreçte ekipte yer almış herkesin eline emeğine sağlık. Sizlerinde gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim. Fakat geldiğimiz bu günde hayat normale döndü ve herkesin bir işi gücü var. Bazılarınızın bildiği üzere Selim arkadaşımız haritanın tasarımından sorumluydu. Kendisi mezun oldu ve doktorluk görevini yerine getiriyor. Yoğun bir iş hayatı var. Saatlerce nöbet tutup eve geldiğinde harita ile ilgilenemiyor. Kimse de ondan böyle bir istekte bulunmamalı zaten… Diğer arkadaşlarımızın da okulu kursu vs bir takım başka işleri var. Bona yurtdışına gitmişti şuan tam olarak ne ile uğraştığını bilmiyorum. Kısacası herkes işinde gücünde ve bu işe tam manasıyla vaktini ayırıp mesai yapamıyor.

Her hafta yeni sürüm ne zaman diye hem buradan hem özelden birçok mesaj geliyor. Kendi adıma bir zamanlar parçası olduğum ekip tarafından hepimiz adına verilen vaatlerden dolayı herkesten özür dilemek istiyorum.

41 Beğeni

İşte çok haklı ve doğru bir yorum :clap: Birisi sonunda çıkıp artık şunu açıklaması gerekiyordu…Harita 1 saat uğraşayım yeter gibi birşey değil 1 saate anca yol çeker ağaç koyarsınız. Başka hiç bir halt yapamazsınız. En az diyorum bakın en az bir bölge yapabilmek için günlük en az 5-6 saatinizi bu editöre vermek zorundasınız. 5-6 saat buna ayırabilecek kişi de ya öğrenci olacak( o da zor derslerden) ya da emekli olacak :man_shrugging: bunun başka açıklaması olamaz. Umarım bekleyen ve sürekli darlayan kesime yeterince açık ve net olmuştur. Saygılar…

4 Beğeni

1 .46 şuan çalıyormu sıkıntısız ?

Bu harita sadece İstanbul’la sınırlı kalacaktı(Ki İstanbul Edition Dünyada sesi getiren bir projeydi.) hiç girmeye gerek yoktu Türkiye toplarına. Zaten Türkiye toplarına girdikten ister istemez belli ediyordu bu projenin bir gün iptal olacağını. Çok emek isteyen bir projeydi. Artık beklemenin bir anlamı yok Çoğunun Gerçek Hayatta işleri var artık. Onun yerine alternatif olarak OyuncuyusBis ekibinin yaptığı YKS haritanın yenileme çalışmaları da gayet güzel. Bize yeterli. Onlarda ellerinden geldiği kadarı ile zaten eski YKS haritasında olmayan şehirleri bile eklemeye çalışıyorlar. Yollarda şehirlerde gerçek hayattaki ile birebir aynılar zaten.

10 Beğeni

Extented Map, bu haliyle bile hala ilgi çekici ve profesyonel duruyor. Muhakkak ben ve diğer oyuncu arkadaşlar da oynamak isteyecektir. Yapımcıları eğer belli sebeplerden ötürü desteği kesmiş veya vakit bulmakta güçlük çekiyorlarsa en azından yapılan kısımlar harita modu ile uğraşanlara aktarılamaz mı? Şu an Türkiye haritası ile uğraşan zannediyorum Roex ve Oyuncuyus Bis var. Onların mapları içerisinde hayat bulabileceklerini düşünüyorum. En azından bu şekilde ki belirsizlikten daha iyi bir durum da olacağını düşünmekteyim.

1 Beğeni

Hayır öyle bir durum olmayacak. :slight_smile: TREX ya da herhangi bir mod artık önemli bir mesele değil.

5 Beğeni