ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

:relaxed:

24 Beğeni

Çok gerçekçi duruyor Bravo… :clap: :kissing_closed_eyes:

4 Beğeni

Photo realistic bir render olmuş @Emre54

4 Beğeni

Hangi grafik modunu kullanıyorsun bi türlü atölyede bulamadım :confused: ??

borusan lisesi ölçeğe sığıyor mu

1 Beğeni

Merhabalar!

Harita modumuz ile ilgili sorularınıza Sıkça Sorulan Sorular başlığı altında cevap bulabilirsiniz. Bu başlıktakilerden farklı bir sorunuz varsa paylaştığınız takdirde değerlendirip cevaplandıracağız.

12 Beğeni

Öncelikle iyi çalışmalar modun ilk versiyonuna arnavutköyü de dahil etmeyi düşünüyor musunuz

2 Beğeni

Bayram Tebriği ve İstanbul’un Köyleri

Herkese Merhaba! :raised_hand:

Bu sene salgın nedeniyle hayatımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Salgın gölgesinde geçirdiğimiz, sofraların paylaşılamadığı daha önce benzeri görülmemiş bir Ramazan ayı sonrasında, birçoğumuz sevdiklerimizden uzakta farklı bir bayram geçiriyoruz. Umarız en kısa zamanda sağlıklı, huzurlu, mutlu ve sevenlerin kavuştuğu bayramlara ulaşırız.

Şüphesiz ki seyahatler ve ziyaretler bayramların vazgeçilmezidir. Bayramlarda birçoğumuz imkân buldukça farklı şehirlere veya köylere gideriz. Dokunulmamış doğası, huzur veren atmosferi ile köylerimizin yeri bir başkadır. Anadolunun birçok köşesine yayılmış köylerimiz olduğu gibi, metropol yaşam tarzı ile bilinse de İstanbul’un ilçelerinde gizlenmiş olan 150’den fazla köy bulunmaktadır. İstanbul’un daha çok kuzey ilçelerinde konumlanmış olan bu köyler, idari olarak mahalle olarak adlandırılsa da köy yaşamının devam ettiği yerlerdir.

ETS 2 takipçilerinin geniş otoyollardan daha çok tek şeritli yerel yollarda taşımacılık yapmayı sevdiğini biliyoruz. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak harita modumuzda, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan bazı köylere yer verdik. Köylerin yapısını mümkün olduğu kadar yansıtmaya çalıştık. Sizlere bu çalışmalarımızdan görüntüler sunuyoruz. Görsellerdeki güncel detayla ilgili tahminlerinizi bekliyoruz. Umarız bayramınıza biraz olsun renk katmış oluruz.

Görüşmek üzere hayırlı bayramlar! :bouquet: :candy:

Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

41 Beğeni

Hayırlı Bayramlar. İstanbulda oturmuyorum komşu ilçede Çerkezköy’de yaşıyorum. Köy yolları güzel olmuş ellerinize sağlık :slight_smile:

3 Beğeni

Sevgili ağabeylerim ve kardeşlerim. SimulasyonTürk ailesine cümleten Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun. Coronavirus sürecinde 2.5 ay sabrettiğimiz gibi TR Extended Map’ı da sabırla bekliyoruz. Fotolarda görülüyor ki harika bir çalışma olacak. Ben de daha önce böyle bir plan düşünmüştüm ama size nasip olmuş. Bursa-İzmir arasında otobüsle gidip gelirdim. İnşallah ETS 2’de araç moduyla keyfini çıkarırız :slight_smile:

2 Beğeni

Ellerinize sağlık, işin profesyoneli olduğunuzu bir kez daha kanıtlamış oldunuz. :+1:

1 Beğeni

Harikasınız :clap: :clap: Çok teşekkürler, sizlerin ve bütün SimülasyonTÜRK ailesinin de mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Elinize sağlık yollar çok güzel görünüyor.

2 Beğeni

Şok göründü…

11 Beğeni
  1. Fotoğraf

https://www.flickr.com/photos/186531381@N02/49928639043/in/dateposted-public/

Gerçek konum:

https://maps.app.goo.gl/NfZj5LbCirmmQdJ77

  1. Fotoğraf

https://www.flickr.com/photos/186531381@N02/49929158596/in/dateposted-public/

Gerçek konum:

https://maps.app.goo.gl/KdLHU4ffb2yGKWMV8

  1. Fotoğraf

https://www.flickr.com/photos/186531381@N02/49929460422/in/dateposted-public/

Gerçek konum:

https://maps.app.goo.gl/a3qSx6JhJwbXTqAj8

7 Beğeni
  1. Fotoğraf :

    Gerçek Konum :

Haritadaki Konum :

6 Beğeni

Herkesin ellerine sağlık. Türkiye’nin gurur duyacağı bir harita projesi üzerinde çalışılıyor. Birçok özel yer ve ayrıntıları hazırlanıyor. Çizilen modeller, yerleştirilen binalar, hazırlanan yollar paylaşıldıkça hem duygulanacak hem de bayılacaksınız. :smiley:

34 Beğeni

Gerçekten efsane olmuş emeğinize sağlık. Bu adamlara imkan verseler SCS den daha iyi harita tasarlar bu kadar da iddalı konuşuyorum.

7 Beğeni

Proje umarım tüm Türkiyeyi kapsar da başkalarından beklemeyiz yapsınlar diye. Çok güzel ilerleme oluyor. Şu Fernbus’a da mod oalyı gelse de oraya da el atsanız :smiley:

7 Beğeni

Özellikle Hüseyinli Köyü güzel olmuş. :smiley:

4 Beğeni