ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

Bu Demirli Atatürk heykelini Tekirdağ da bol bol yapıyorlar, biri Merkez Sahilde birisi de Çorlu Cumhuriyet Parkında.

4 Beğeni

Çerkezköyde de var :slight_smile:

5 Beğeni

15 yıl önce Haznedar’da vardı…

4 Beğeni

Silivri - Google Zoeken bu hafta :thinking:

8 Beğeni

İstanbul bölümü çıkıyor mu :wink:

İstanbul’un Batı Kapısı: Silivri

Herkese Merhaba! :raised_back_of_hand:

TR Extended Harita Modunun İstanbul sürümü için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Harita üzerindeki değişiklik ve genişletmelerimizi sizlere sunmak bizleri heyecanlandırıyor. Daha önce ipuçlarını paylaştığımız, harita genişlemesine dâhil ettiğimiz, İstanbul’un Silivri ilçesine daha yakından bakmanın zamanı geldi.

Silivri, Marmara Denizi kıyısında yer alan, İstanbul’un en batıdaki ilçesidir. Konumu itibariyle adeta İstanbul’un Trakya’ya açılan kapısıdır. İlçe, doğal bir limana sahip olması ve önemli ticaret yollarının üzerinde bulunması sebebiyle her dönemde önemini korumuştur. İlçe merkezinde yer alan, 1568 yılında Mimar Sinan’ın inşa ettiği 348 m. uzunluğundaki 33 kemerli köprü, ilçenin ulaşım konusunda tarihte önemli bir yeri olduğunu gösteren anıtsal yapılardan biridir. Silivri, sahil kenti olması nedeniyle yaz aylarında deniz turizminin yoğun olduğu bir yer haline gelmektedir. Ayrıca sarı ve yeşili buluşturan ayçiçeği tarlaları, ilçede görebileceğiniz, kendinizi doğanın içinde hissedeceğiniz yerler arasındadır. Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Silivri, aynı zamanda İstanbul’un ilk modern alışveriş merkezlerinden birine de ev sahipliği yapmaktadır.

Harita modumuzda tarihi Mimar Sinan Köprüsü’nden, ayçiçeği tarlalarına kadar çeşitli manzaralar keşfedecek, ETS 2’de yer alan otoyol dışında farklı bir güzergâh kullanarak İstanbul’a ulaşmanın keyfini çıkaracaksınız. Sizleri Silivri görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz! Takipte kalın. Görüşmek üzere!

TR Extended Map Mod Ekibi

Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur
Imgur

61 Beğeni

Renault Trucks bayisi de gördüm sanki:…

5 Beğeni

@BabyYoda
paylaşım sırasına göre 2. ss, benzinlik kısmına dikkatli bakarsan görebilirsin. :smiley:

@BabyYoda 2. işaretli olan

Yenilenen Logomuz ve Yeni Trafik İşaretleri

Herkese Yeniden Merhaba! :raised_back_of_hand:

TR Extended Map Modu Projemizin ilk duyurusu üzerinden üç ay geçti. Bu süreç içinde paylaşımlarımız ETS 2 topluluğunda yeni bir heyecan oluşturdu ve çok güzel geri bildirimler aldık. Projemizi ilgiyle takip eden herkese teşekkür ederiz. Ekibimiz, İstanbul haritasının içeriğini zenginleştirmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca modumuzun sunumu ile ilgili tasarım çalışmalarımız da sürüyor. Bugün sizlere tasarım ve içerik ile ilgili gelişmeleri paylaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Harita modumuzun kısa tanıtım videosunda yer alan logomuz üzerinde değişiklikler yaptık. İstanbul’dan Anadolu’ya geçişi simgeleyen köprü simgesini, Yavuz Sultan Selim Köprüsü olarak değiştirdik. Logomuzdaki renklere canlılık kazandırdık. İstanbul ile özdeşleşen martı figürlerinin sayısını bölgelerimizi temsilen 7’ye çıkardık. Logomuzda yer alan çekiciyi tanıyabildiniz mi?

Şimdi de modumuz için geliştirdiğimiz trafik işaretlerine yakından bakalım. Trafik işaretlerinin gerçekçi sürüş deneyimine katkı sağladığını düşünüyoruz. Ekibimiz, harita modumuz için 200’ün üzerinde yeni trafik işareti ve şablonu oluşturdu. Gerçekçiliği sağlama adına yeni levha modelleri de tasarlandı. Modumuzda keşfedeceğiniz trafik işaretlerinin ipuçlarını birkaç ekran görüntüsü ile sizlere sunmak istiyoruz. Daha fazlası için harita modumuzu bekleyin. Görüşmek üzere!

TR Extended Map Mod Ekibi

59 Beğeni

Harika işler çıkarıyorsunuz, elinize sağlık, insan görünce fotoğrafları hemen haritada oynamak istiyor :smiley: :heart:

8 Beğeni

ETS 2’nin TR Extended Map projesinin ilk sürümünde sizleri 200’den fazla özelleştirilmiş trafik işaretleri bekliyor. Yenilenen logo tasarımı ile takım son gelişmeleri aktarıyor. https://www.simulasyonturk.com/ets-2-tr-extended-map-yeni-trafik-isaretleri-ve-yenilenen-logo-tasarimi/

6 Beğeni

f-max i bu kadar beklememiştim. emeğinize sağlık

7 Beğeni

Trakya DLC ve F-MAX’ten sonra beni ETS 2’ye tekrar bağlayan tek şey TR Extended Map oldu. Yapılan şeyleri görseniz daha da hypelanırsınız. Çizilen modelin hazırlanan ayrıntıların haddi hesabı yok. Çok ince çok ayrıntılı yerlerde çok küçük şeylerle kaliteyi yükseltmeyi başarıyorlar. Belki oynadığınızda çoğunuzun fark etmeyeceği olmasa da olur diyeceğiniz şeyler için uğraşılıyor. Bunu da görecek olan gözler ayrı :slight_smile: Ben bu kadarını gerçekten beklemiyordum. Bu arkadaşlarla gurur duyuyorum. Harita konusunda da kaliteyi yükseltecekler. Sanmayın ki ilk sürümde onlarca şehir yüzlerce kilometre yol geliyor öyle bir şey yok zaten ancak bu yapılanlara bakınca Anadolu’yu düşünemiyorum ve o ayrıntılarla yüzlerce kilometre gitmeyi çok istiyorum. Takımın doğru kişilerle büyümesini de istiyorum.

Şu an en çok hypelanacak olan mod iken farkında iseniz çıt çıkmıyor. :smiley:

Birilerinin de bu modu gözüne kestirip sabırsızlıkla ama sessizce beklediğini biliyorum.

40 Beğeni

Önemli olan optimize olarak yayınlanması.

1 Beğeni

proje ilerledikçe bende çıkmasını bekliyorum ancak ekibin kendini birkaç konuda geliştirmesi gerekli olduğunun kanısına varıyorum… :slightly_smiling_face:
harita yapmıyorum fakat aslında haritanın özgün fikirlerden oluştuğunu düşünüyorum. artık kendi fikirlerinizi üretip bahsettiğiniz “hypelanacağımız” detayları paylaşmanız gerekli. böylece tekrara düşmemiş olursunuz ve bir farkınız olduğu anlaşılır. rekabet etmek için bunlar gerekli. iyi günler, iyi çalışmalar… :wave:
umarım linç yemem geçenki gibi.
bu forumun özgür düşüncelere karşı çıkmayacağını düşünüyorum :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Aslında benim düşüncem bu mod harika olacak Promods ile kontağa geçilse de bu harita bittikten sonra promodsun Türkiye kısmına eklense sizce de güzel olmaz mı . Henüz mod çıkmadı ama bence bi düşünün iletişime geçin derim :wink: Sabırsızlıkla bekliyoruz emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .

6 Beğeni

Bence yeni harita olarak çıkması daha uygun olur. Harita Promods ile uyumlu olacak zaten.

Merhabalar!

@HasanOfke’nin bu akşam SiSL ile yapacağı ETS2ATS Gündemi canlı yayınında, TR Extended Map Mod’un İstanbul Sürümünde yer alacak yeni bir yer açıklanacak. Yayını kaçırmayın.

15 Beğeni