ETS 2 TR Extended Map: İstanbul Edition - Geri Bildirimleriniz

Bu noktada benim yerleştirdiğim bir araç yok. Burada rastgele trafik olayı var gibi gözüküyor.

1 Beğeni

Hocam İstanbul - Edirne arası özel taşımacılık hiç çıkmıyor. Kontrol edebilir misiniz?

1 Beğeni

merhaba, son yayınladığınız sürümü kullanıyorum ancak sanayi sitesine giremiyorum

2 Beğeni

Bahsettiğin sorun giderildi.

1.1.1 sürümünü tekrar indirebilirsiniz.

4 Beğeni

teşekkür ederim.


Bu konumlarda duvarlar var mod sıralaması dediğiniz gibi şuan kullandığım modlar promods fmax ve sizin modunuz en son güncellemeden sonra oluştu bunlar

1 Beğeni

aynı sorun bende de var tekirdag çıkış kantarın orada

3 Beğeni

Evet 2.e denedim yine sorun devam ediyor

Sorun henüz çözülmedi. Tekrar yeni bir sürüm çıkarılacak.

1 Beğeni

Köprü altı yolda da hata var. En alttaki fotoğrafta köprünün altına da gidemiyorum. Hepsinde duvar sola doğru itiyor. Ayrıca Maria şirketini düzelttiğiniz için de teşekkür ediyorum.

3 Beğeni

(1.1.1 sürümü promods ile birlikte kullanılıyor.)
Tekirdağ yönünde de görünmez duvar var >


Tekirdağ girişinde Marina şirketinin hemen gerisindeki kantarın karşı tarafındaki yolda(Tekirdağ yönü) sağ şeritte görünmez duvar var. Sol şeritte ise sorun yok.

Bir öneri: Acaba diyorum güncelleme konusunda acele etmeyip, haritayı şöyle iki-üç hafta komple kontrol edip öyle bir güncelleme çıkarılsa daha iyi olur sanki. Çünkü acele edince görünmez duvarlar unutuluyor arada kaynıyor.

1 Beğeni

Merhabalar haritayı ilk çıktığından beri büyük bir keyifle oynuyorum tabi o yolları düzenli kullanan biri olarak gerçekçiliği sonuna kadarda hissettim hata vs. şeyler olur ama zamanla bizde oynadıkça düzelicek benim naçizane sizden bir isteğim var İstanbuldaki firmaları gerçeğine uygun olarak düzenlense oyuna daha büyük bir gerçekçilik katılabilir mesela İstanbul havalimanı içine Turkish Cargo eklenebilir.Ufak bir detay ama haritaya farklı bir detay katabilir.Şimdiden teşekküler kolay gelsin. :wink:

1 Beğeni

Edit: 06.01.2021 Tarihinden itibaren çözüldü.

Tuzla Deresi köprüsünün oradaki Park alanı ile yol aynı yükseklikte değil ve arada boşluk var

Tam konum: goto 72985.3;26.6173;48444.7;0.757596;-0.0221241

Özet

Silivri yi geçtikten sonra Esenyurt ve otobana bağlanan kavşakta da böyle bir sorun var, çim ve tabela yol hizasında değil yukarıda duruyor

Tam konumu: 73727.9;20.2756;48246.1;-1.9878;-0.0608586

Son olarak da Manifest dosyasına v1.1.1 olduğuna dair yazılırsa daha iyi olabilir. image

Alt geçitte yağmur düşüyor cama, istenirse videosunu da ekleyebilirim.

konumu 73863.9;11.3408;47343.6;1.52049;-0.0144375

Özet

3 Beğeni

Kuzey Marmara Otoyolunda en sol şeritten araçlar hâlen gitmiyor. Bundan mütevellit gişelerde sol 2 şerit boş kalıp araçlar sağ şeritlerde kuyruk oluşturuyor.

Bu oyunun yapay zekasından kaynaklıdır, 4 şeride uyum gösteremiyordur belki bilemiyorum. Ama harita editöründen bununla ilgili bir ayarlama yapılamıyor. Verebileceğim tek tavsiye trafik yoğunluğunun 1 olarak kullanılması ve trafik modlarının kulllanılmaması olabilir.

Otoyolda en sol zaten boştur, Kuzey Marmara Otoyolu Duble yol olduğundan gerçek İstanbul trafiği tarzında bir akım beklemeyin. Kullanılan Prefab ve Asset’ler 4 şeritli İskandinavya’ya ait olduğu için geri ve sonraki prefabı Türkiye’ye ait bir çatışma meydana geliyor olabilir. Eğer tabi İskandinav ülkelerindeki 4 şeritli otoyolda da soldan giden yoksa harita yapımcılarının yapabileceği bir şey yoktur. Sırf araçlar soldan gitsin diye bütün otoyola trajectory çizecek halleri yok :smiley: Büyük ihtimalle dediğim gibi otoyol duble olduğu için sağa ayrılanlar ve düz gidenler var bu sebepten sol şerit boş ve giden olmuyor. Sağda ve gişede birikmesi normal gişelerde hız sınırı zaten 25-30 ’ dur ve gerçekte gişeden geçtiniz mi bilemiyorum ama çok dar olduğu için tedirginlik hakim olur zaten. Sağdaki birikme anca oyun içinde ki trafik işaret ve işaretcilerini otoyola yerleştirerek Aİ trafiğin buna uyarlanması olur. Bunlar zaten problem değil sağdan basın gidin takılmayın! :slight_smile:

2 Beğeni

Silivri sanayide görünmez duvarlar var

Kamyonun bulunduğu yolun basi ve sonunda var

2 Beğeni

Sağ şeritteki tırlar sol şeride geçerken bazıları kayboluyor hocam. Bir bakabilir misiniz?

1 Beğeni

burada yapabilecek bir şey yok malesef. Arada ben de farkediyorum ama herhangi bir sebep yok bunun olması için. Yapay zekanın belki güncellenmesi gerekiyordur. Ya da belki çözümü vardır ama ben henüz bilmiyorum. Teşekkürler geri bildirim için.

1 Beğeni

Küçük Bir Hata Ama Yinede Göstereyim Dedim.