Ets 2 tırtık sorunu

Beyler youtube baska yayıncıları izliyorum onlarda tırtık sorunu yok bende var en yüksek ayarda bile var anlamadım gitti aa calışmıyor sanki

1 Beğeni

Road the black sea eklentisindeki tırtıklarda ses yok lakin iberia eklentisindekilerde var. Yani oyunun ayarlarıyla alakası yok. Sadece oyunda açma kapama var vir bakın derim. Ama road the black seadekinler çalışmıtor sadece iberiadakinler çalışıyor.

2 Beğeni

Mesela araçın kapı kısmında da var o sorun mesela menü kısmında duvardeki mermeler dalglanma var bi anlamadım neden var.

1 Beğeni

1080p de pek belli olmuyor youtubeda tırtık sorunu ama oyunda en full ayarlardada oynasan düzelmiyor. Oyundaki antialiasing en başında yanlış yazılmış. Düzeltilecek güncellemeyle ama ne zaman düzeltilir bilinmiyor. Bunun için bir çözüm var fakat o da oyundaki gölgeleri falan kaldırıyor.

Bu konudan bakabilirsin istersen

1 Beğeni

Doğrudur en yüksek ayarda oynuyorum yok yine var tırtıklanma çözemedim bu olay olmuyor artık herhalde denedim çünkü olmadı

1 Beğeni

Güncellendi bu yöntem konuda orjinal linki var roaxtended forumda var ordan bakabilirsin nasıl yapıldığına. Ben denedim fakat oyundaki gölgeleri vs. kaldırdığı için hoşuma gitmedi. Çok merak ediyorsan deneyebilirsin hatta orjinal linki bırakayım buraya

https://roextended.ro/forum/viewtopic.php?f=23&t=1000

1 Beğeni

O kadar güncelleme geliyor bi anti alasing sorunu çözemediler vallaha oyudan soğutuyor yoksa oyunu seviyorum

1 Beğeni

Maalesef oyundan soğuttuğu çok oluyor.

1 Beğeni

En yüksek ayarlada bak ciziğim alanlara bak soğutuyor oyundan oynayasım gelmiyor böyle görünce

1 Beğeni

Ya hadi menüdeki görüntü neyse de oyuna giriyorsun kabin içinden sürerken baktığın açıda elektrik direkleri, bariyerler, binalar her yer titriyor .

1 Beğeni

aynen bu dediğin şeyi yapıcam ama * Antialiasing compatibility (DX1x) ------------------ ‘0x80000A7F’ bu kısım yok varda bu a7f yok

1 Beğeni

Usta video var gerekli dosyaları(multimon dosyası ve nvidia profil inspectorden bahsediyorum) indirdikten sonra bu videodan kurulumuna bakabilirsiniz. Config dosyasını yedeklemenizi öneririm geri normale dönmek istediğinizde lazım olacak. Bir de Nvidia ekran kartları için bu yöntem amdlerde çalışmaz.

1 Beğeni

Dediğini yaptım ama bazı kısımlardaki config bulmuyor cıkmıyor

1 Beğeni

Evet arayarak değil manuel bulman lazım bazen yapıyor onu

1 Beğeni

olmadı yaptım :S

1 Beğeni

usta olması lazım tek monitör kullanıyorsan tek monitör için olan multimon config dosyasını indireceksin daha sonra belgelerim ets2 klasörüne atacaksınsonra kalan işlemleri videodaki gibi uygulayacaksın olması lazım

[DX11] Help regarding Nvidia Profile Inspector (NPI) - Roextended Project bu sayfayı türkçeye çevirip okuyarak da yapabilirsin bu yarları uyguladıktan sonra grafik ayarlarında ayna kalitesi orta vs. gibi gösterecek o ayarları değiştirmemen lazım bozulur yoksa . Bu tarz şeyler var. Konuyu okuman daha iyi olur.

1 Beğeni

Yarın bidaha denerim. Adamların attığı resimde hiç aa sorunu yok blog yazılarında bizde var

2 Beğeni

Resimlerde belli olmaz çünkü oynuyorlar onlarda resimlerle. Belki de 1.43 te gelir aa güncellemesi bilemeyiz ama geleceği kesin gibi bir şey.

1 Beğeni

Olmadı baskan daha kötü oldu

1 Beğeni

Usta multimon config dosyasını sil , eski config dosyasını geri yükle ,nvdia profile inspectoru de sil pc den düzelir. Yarın ben tekrar bakayım konuya gözümden kaçan bir şeyler olmuş olabilir.