Scs ofisinde çalışıyor olsam bu oyunları (Ets 2 ve Ats) anlatırken birinci olmasa da hemen ikinci argümanım oyunun büyük bir dünyada geçmesi ve bu dünyanın aktarılması üzerinde kaliteli işler yaptığımızı söylerdim.
Birinci argümanım da araç modellemesi olurdu.
Geriye kalan ses, ekonomi sistemi, fizik gibi unsurlara hiç değinmezdim birisi bu konuları açarsa konuyu değiştirirdim
akşam bir şey çıkmazsa (şu an forklift entegrasyonu için uğraşıyorum) son görüntülerle birlikte bir video çekip yükleyeceğim. başlangıç olur ona göre yeni bloglar ve gelişmelerde eski düzene yavaş yavaş döneriz.
Eski eklentiler güncellenmiyor ki çok eski kalmıyorsa. Şimdiye kadar sadece İskandinavya güncellendi. Going East! öncelikli. Sonra da Fransa’ya el atılır. Ama yıllar sürer bunlar.
Road to the Black Sea DLC sinin Türkiye kısmının Soul of Anatolia DLC çıkmadan Rework edilmesini herkes istiyor ama Rework edileceği de kesin değilki. Belki bi ihtimal köprüyü sığdırmak amacı ile İstanbul’un Asya kıtasına bağlanan kısmı elden geçebilir ki bu kesin olacak ama diğer kesimler Edirne, Tekirdağ…
Büyük Türkiye Projesini başlatıyorum. Bütün haritalara el koyuyorum.
Dış güçlere karşı birlik olmalıyız. Aramıza fetöcüler sızmış. Hala ön satış ayağındasınız. Devlet müdahale etmeli. Kayyım olarak ben gelirim.
Alo sayın bakanım.