evet yine yeniden ![]()
https://www.youtube.com/shorts/LvFPDSWxzkw?feature=share
sonda mesajımızı çaktık tabii
mithatların sonu geliyor
evet yine yeniden ![]()
https://www.youtube.com/shorts/LvFPDSWxzkw?feature=share
sonda mesajımızı çaktık tabii
mithatların sonu geliyor
şu montajla kaybedilen zamanda özhakikiecs’yi baştan yazardık öyle bir zaman kaybı
Bize yol ve şehir resimlerin olduğu blog yazılarıyla gel Scs Software…
Tüm blog yazılarında paylaşılan resimlerin konumları:
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1gkSNpn7rxf6zitLJ7AHjLS3BkDom9Hg&usp=sharing
İki listenin linkini bi yerde sabitlemek gerek
Dlc’nin kuzey doğu sınırı tesadüf mü yoksa bilerek mi böyle belirlendi bilemiyorum ama sınır tamda İstiklal Yoluna denk gelmiş.
Pavel adamsın
Pavel gizli Türkcü
karabük olur gibi geliyo zaten kastamonu var madem cide inebolu var zonguldağa kadar yaparlar herhalde o zaman arada hem fabrikadan hem tarihi evlerden dolayı gelir zaten o gösterilen evlerde bir sürü safranbolu evine benzeyen tarihi ev var
10 Mayısdan bu yana 88 gün geçmiş tablo bu şekilde. SCS paketleri istek listesinde Soul of Anatolia 6. sırada.
İki tane uyduruk adayı geçemedik yazıklar olsun
Niye Türkiye’nin tamamı yok diyenler derneği yüzündendir.
o dernek nerede tam olarak kayyım atanacak üyeleri de silivri’ye
wishlist’e eklemeye üşenenler derneği ile wishlist’e ekleyince ödeme yapılacak sananlar derneği üyelerini de alın…
acaba biraz da scs’de mi suç arasak cover biraz değişse biraz türk bayraklı bir şey gelse
Škoda Çekya’nın. Kendi ülkelerinin markası. Burada da satılıyor. Masraf çıkmasın diye burada da Škoda kullanırlar.
bu dlcde karadeniz ve marmaranın feribot rotalarıyla tanışma olasılığı ve egede rotaların sayısında artış olasılığı sadece benim mi aklıma geliyor? daha önce de yazdım, yine yazayım. ne düşünüldüğünü, neler düşündüğünüzü ve neler yapılabileceği aklıma takılıyor.
bir de nedense mersin, adana, osmaniye, niğde, karaman, kırşehir, kırıkkalenin hala bu dlc ile birlikte gelebileceğini düşünüyorum. tabi mersin, adana, osmaniye daha düşük olasılık, ufak bir olasılık da olsa hala fikir değiştirebilirlermiş gibi duruyor sanki.
son olarak, hangi ilçe merkezleri oyunda yerini alabilir? alanyayı zaten açık açık yazdılar. aliağa da bi yapım haritasında görünüyordu sanki. bandırma, fethiye, bodrum, konya ereğli, beyşehir, edremit, dinar, inebolu, hatta belki nallıhan, akşehir, cihanbeyli, şereflikoçhisar, simav(alternatifi tavşanlı), ödemiş, soma(alternatifi akhisar), adana ve çevresi de oyunda olursa silifke ve kozan. bunların birçoğu belki haritada görünmese de oyunda görünür, bazıları haritada bile yerini alır gibi.
il merkezlerinden ise hem düzce hem bolu olmayabilir gibi, yüksek olasılık sadece biri. burdur zaten o açıdan en şanssız il merkezi. hem en küçüklerden hem de ıspartanın dibinde. bartın da haritada bulunma olasılığı en düşüklerden olsa da hiçbir il merkezinin bu denli dibinde sayılmaz. son olarak yalova ise ölçek sıkıntı yaratmazsa haritada yerini alır gibi, osmangazi köprüsünden bir çıkışla.
black sea dlc de ise kırklareli ve çorlu eklenecek mi ilerleyen zamanlarda bir de o var.
Mersin Adana için çok talep olursa ve bunu farkında olurlarsa texas dlc sinde olduğu gibi bunda da çıktıktan kısa bir süre sonra ekleyebilirler belki, iberiada’da benzeri olmuştu. Kesinlikle olması gereken bir güzergah çünkü pozantı rampaları, Niğde otoyolu, ankaradan aşağıya kesintisiz otoban olmalı, yani İstanbul’dan çıkıp Ankara üzerinden kesintisiz şekilde otobandan Adana’ya inebilmeliyiz ![]()
Texas’ta ne olmuştu ki ben hatırlamıyorum