ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

İnegöl-Domaniç virajlı tırmanış rotası en iyi motosiklet rotalarından biri, kim veriyor bu akılları acaba helal olsun.

3 Beğeni

Yunanistan dlc’sinde Kavalayı yapan haritacı kimse umarım Anadolu dlc’sinde yer alır. Kavalayı on numara yapmıştı bizde de seviyeyi bir üste taşır.

6 Beğeni

keşke öyle olsa, duyuru sırasına göre öncelik İrlanda’da, İzlanda ise geçen araya kaynak yaptı blog eksiltmedi 14 hâlâ

İzlandanın çıkışından sonra açılır heralde

Şansıma tüküreyim ki PS4 üm var bu DLC yi oynamak çok güzel olurdu PS5 im olsaydı

1 Beğeni

Sultanhanı Kervansarayı varsa Konya kesin var zaten

Websitedeki haritaya göre DLC de Konya kesin gözüyle bakılıyordu zaten.

O da doğru gerçi

Konya’yı şehir olarak almayabilirler ama hocam ya. Çevreyolu’ndan geçip giderler. Umarım şehir olarak ele alırlar. O zaman işime gelir ama gerçekler…

1 Beğeni

Konya şehir merkezi olacağını düşünüyorum. Aksaray’dan Konya’ya D300 yolunu yaparlarsa yol Konya merkeze gidiyor zaten.

1 Beğeni

SCS’nin son paylaştığı blogtaki fotoğraflarda böyle bir harita gözükmüş :eyes:

Kaynak video

2 Beğeni

Evet benimde gözüme çarptı dikkatli bakıldığında ege bölgesine benziyor

Başında olduklarını düşünsek çıkana kadar çok şey değiştirirler daha

• Turuncu renkli şehir isimlerinin boyutları kendini belli ediyor.
    • Balıkesir, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Antalya kesin.
  • Bir şehirden şüpheliyim. Burdur’u mu eklediler yoksa Isparta’yı mı?
    • 15 Nisanda paylaşılan blogdaki 3. ve 4. resimden dolayı Isparta olması çok yüksek.
  • Yolların çoğu doğru ama bazıları şüpheli tabi.
  • İzmir’in üst kısmına ilçe eklemişler. İlk başta Midilli adası sandım ama o olsaydı altta Sakız adasınında gözükmesi gerekirdi. Yenifoça yada Aliağa olabilir ama son paylaşılan blogdaki 6. resim Aliağa fotosu, Aliağa’nın ilçe olarak haritaya eklenme ihtimalini yükseltiyor.
  • Son blogdaki 5 konumu haritaya ekledim, yolları henüz çizmiyorum kesinlik kazanana kadar ama az çok hangi yolların geleceğini bu fotolardan anlamışsınızdır zaten çoğu kesin gözüyle baktığımız yollar.
  • ETS2 Soul of Anatolia - Google Haritalarım

15 Beğeni

Scs İzmir’e bu sanat yapısını eklemeleri gerekiyor bu şaheser olmadan olmaz. https://youtu.be/DOkg6UP4D8Q?si=Stg517RF5BpkorkL

1 Beğeni

eklenmese daha sanatsal olur :smiley:

Nasrettin hoca demişken memleketi olan Sivrihisar’da bu küçük detaylar eklenmeli bence

1 Beğeni

Bu tarz şeyleri buraya değilde ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Tavsiyeler kısmına yazsanız daha iyi olur.