ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

Adana Mersin olmazsa üzer :slight_smile: Özellikle Mersin limanı.

3 Beğeni

Fragmanı görünce

7 Beğeni

15 Beğeni

https://maps.app.goo.gl/P1XY4F2fmEnJd6gD8?g_st=ac

1 Beğeni

Batum var zaten Sarp sınır kapısından içeri girip Hopa üzerinden Rize’ye doğru gelinir

Amasya ve Samsun olmayacak sanırım :pensive: :roll_eyes:

Blogta bahsedilene göre yavuz sultan selim köprüsü, osmangazi köprüsü ve 1915 çanakkale köprüsü olucak, videodaki sahil yolu da büyük ihtimal ya karadeniz yada karaburun izmir tarafları olabilir, antalya mersin yoluna pek benzemiyor dokusu çünkü

1 Beğeni

Doğu kısmı da Road to Middle East olur.

Yukarda samsun aşağıda adanaya kadar inilmeli kesinlikle ya

1 Beğeni

İstek listesine eklemeyenlerle @takviyeKablosu özel olarak ilgilenecekmiş…
:rofl: :rofl: :rofl:

1 Beğeni

tam tersi olmasın :smiley:

Benim şehrim gelmeyecek diye üzülen arkadaşlar, Promods ne güne duruyor :slight_smile:

1 Beğeni

Bu olayı youtube bile kaldıramamış anlaşılan :sweat_smile:

Pavel agayla Prag’da görüşüp Aksaray’ı dahil ettirdiğimizi kimseler bilmez @68_aksarayli

5 Beğeni

daha onceden de söylemiştim geri kalan parçayı yapmak bize kalıyor.geçte olsa artık resmi şekile bu günleri yaradanım gösterdi bizlere tadını çıkaralım

Scs, köfteci yusufun şubeleri baz almış galiba :grinning:

12 Beğeni

DLC çıktıktan sonra bir Köfteci Yusuf yaması yapmaya hazırım :blush:

8 Beğeni

Kastamonu hariç diğer ekran görüntülerinin konumu yok mu ya

Bu şekilde olabilir… Mersin Aksaray’ın doğusunda kalıyor. Mersin olmayacak yüksek ihtimalle.

Maraş deprem bölgesi yok. Dikkatinizi çekmiştir…

Hali hazırda İskandinavya DLC paketinde bulunan İsveç’in Stockholm şehrinde Scania Demo Center, Göteborg Volvo fabrikası mevcut. Ayrıyetten yapım aşamasında olan Benelux Rework projesi kapsamında Hollanda’nın Eindhoven şehrine ise Daf kamyon tesisi yapılıyor.

Şayet yapılması durumunda Anadolu paketinde Ankara’daki Man fabrikası ve test merkezinin yanı sıra Aksaray’daki Mercedes fabrikası için yapılacak paylaşımları merak ediyorum

2 Beğeni