ETS 2 Soul of Anatolia DLC - Türkiye Haritası [Ana Konu]

“Anadolu’nun kuzeyi ve güneyi boyunca eşsiz sahil yollarında sürüşün keyfini çıkarın; yol bariyerinizin hemen ötesinde ışıldayan denizle ilerleyin. Zorlu dağ yollarındaki dik rampalara, keskin virajlara ve nefes kesen manzaralara meydan okuyun.”

Hocam kuzeyi ve güneyi boyunca demiş yalnız. Karadeniz’i komple göreceğiz anlamına mı geliyor ?

1 Beğeni

belki plakalar otomatik böyledir diye düşünüyorum ama yine de bu 30 plakasını atmak istedim… 30= Hakkari 17= Çanakkale 39= Kırklareli var zaten 16= Bursa

1 Beğeni

tanıtım müziği iyi olmuş, karıştırmıyorsam Ömer Faruk Tekbilek’in müziğinden sample almışlar ya da yapay zeka almış aşırı benziyor.

2 Beğeni

Soul Of Anatolia Türkiye DLC sinde Şirket İsimleri Nasıl Olcak Acaba Merak Ediyorum

5 Beğeni

Öyle ama harita konusunda sürekli kaliteyi yukarı çekiyorlar zaten. Ülkenin diğer yarısında bulunanlar daha kaliteli şekilde gezecekler yaşadıkları yerleri o yüzden hiç sorun değil bence. Ayrıca depremden dolayı da böyle bir şey yapılmış olabilir. 3 il 0 dan yapılıyor neredeyse.

1 Beğeni

ufak da olsa falazler mevcut. akla ilk mersin antalya yolu geliyor ama izmirin kuzey kısımları da olabilir tabi. karadeniz olmaması için de bir sebep yok ama bitki örtüsü güney-batı şeridi gibi direkt. plaka da maalesef randomdur. hakkari gelecekse iran afganistan da gelir ahhaha

Benim ülkemin duyurusu bile farklı ya…

İstek listesine eklemeyi unutmayın.

1 Beğeni

Arkadaşlar scs software türkiye kültürüne özgü sal dorse ekler mi çünkü katolog fazla değil boyanabilir sal dorse gelse harika olur anadolu kütürüne özgü sal dorse

2 Beğeni

Yıllardır beklediğim duyuru sonunda yapıldı gerçekten çok mutluyum hislerimi tarif edemiyorum.Genel beklenti gördüğüm kadarıyla Türkiye nin yarısının yapılmasıydı yüzölçümünden kaynaklı scs de o şekilde düşünmüş aksarayı özellikle belirtme sebebleri mercedes kamyon fabrika sı olduğunu düşünüyorum.Onunla alakalı gelecekte ayrıca bir tanıtım da yapılacaktır bence.Öte yandan ülkenin geri kalanını da promods tamamlayacak sanırım.

1 Beğeni

Konu anlık alev alev yanıyor :slight_smile:

6 Beğeni

https://x.com/ProModsETS2/status/2044438094598787310

9 Beğeni

burası neresi acaba?

Umarım memleketim çorum gelir. Gelceğini pek sanmasamda:(

Bu arada en uç kısmın Aksaray olduğunu düşünüyorsak kapak fotoğrafına eklenen kapadokya Aksaray’ın da doğusunda kalıyor ayrıca Anadolu’nun kuzey sahili boyunca seyahatten bahsetmişler. Nevşehir nasıl gelecek o zaman ?

2 Beğeni

açıklamalardaki kelimeler tanıtım için bir anlam ifade eder. kuzey sahili boyunca derken ben samsun-trabzon’a kadar yaparım zaten bu boyuncadır demektir. nevşehir ürgüp olarak gelir orada birkaç maden de vardı ama bilemem. tuz gölü bile olacak.

ama şirket olarak tuz torbalarını dorseye alırız.

3 Beğeni

39 Plaka Kırklareli’ne ait plaka kodu görselde de gözüktüğü gibi 39 plakalı polis aracı görselde ki konuma göre yanlış yani aslında görselde ki konum hakkari
https://maps.app.goo.gl/P1XY4F2fmEnJd6gD8?g_st=ac geliştirme aşamasında bu tür hatalar olabilir ama umarım böyle bir hata olmaz. Kırklareli çok karıştırılan bir bölge

1 Beğeni

hakkari değil kastamonu

kayseri gelir mi acaba ya cok sinirda kaliyor scs nin verdigi detaylara gore :roll_eyes: :upside_down_face:

1 Beğeni

Benim geliştirdiğim bir yer, neresi olduğu şimdilik gizli kaslın :grin: (Çok büyük bir yer değil ama onu söyleyeyim)

2 Beğeni

kardeşim söyleyeceksen söyle yoksa burada şimdi kavga çıkar artık sabrımız yok. :smiley: piyasa karıştı.

1 Beğeni