3 348 km İspanya-Teruel > Finlandiya-Turku
Tebrikler öncelikle, nice 100 binlere…
Evet Renault yıllardır motor ömrü, yakıtı ile övülen sağlam araçlar. Ama gelin görün ki Türkiye’de hâla servis problemi çeken modeller arasında. Marka demiyorum Renault servis haricinde Sanayii de Premium serisinin bir çok kalifiyeli ustaları var. İsteseler sıfırdan montajını yapar ama gel gelelim T serisi yeni daha da elektronik araç olduğundan en ufak arıza da servis yolu gözlüyor. Ülkemizde sayılı markalar alsa da yollar da renk katıyor. Özellikle çalıştığım firmaya Türkiye’den Nusaybin Kayar firmasının bembeyaz T520 araçları geliyor. Onlar aşırı hoşuma gidiyor Sürücüleri de memnun …
@EmirAkcaman Aslan’a n’oldu?
Bu skini paylasabilirmisimiz acaba çok güzelmiş
Ford F-MAX 500 - Trakya Birlik by Adam Steel, on Flickr
Ford F-MAX 500 - Trakya Birlik by Adam Steel, on Flickr
Şubat ayından beri filomuzda Daf araçları bulunmakta idi.Kış ayları boyunca deneyimlerimiz ve Daf Türkiye’nin araç konusunda hassasiyeti bizi Daf almakta bir adım öne itti.Hangi hatta çalışacağı ilerleyen günlerde belli olacak.
Edirne’ye yuk teslim ederken. @bm-logistics soforlerinden birine doner kavsak’ta denk geldim. havali kornalarla selamlastik. Rastgele… aksam konvoy’da gorusmek uzere
Arkadaslar merhaba. Bilen bilir. @gampue’nin Screenshots serisi vardı. Onun bırakması üzerine ben devam ettirme kararı aldım. Bir hafta geriden başlayarak yaptım ve her hafta fırsat bulduğum sürece yapmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince her üyemizden bir fotoğraf koymaya çalıştım.
İyi seyirler