ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

3 348 km İspanya-Teruel > Finlandiya-Turku

29 Beğeni

Tebrikler öncelikle, nice 100 binlere…
Evet Renault yıllardır motor ömrü, yakıtı ile övülen sağlam araçlar. Ama gelin görün ki Türkiye’de hâla servis problemi çeken modeller arasında. Marka demiyorum Renault servis haricinde Sanayii de Premium serisinin bir çok kalifiyeli ustaları var. İsteseler sıfırdan montajını yapar ama gel gelelim T serisi yeni daha da elektronik araç olduğundan en ufak arıza da servis yolu gözlüyor. Ülkemizde sayılı markalar alsa da yollar da renk katıyor. Özellikle çalıştığım firmaya Türkiye’den Nusaybin Kayar firmasının bembeyaz T520 araçları geliyor. Onlar aşırı hoşuma gidiyor :blush: Sürücüleri de memnun …

5 Beğeni

Bella Ciao :it:

21 Beğeni

Çalışmaya Devam :muscle:

21 Beğeni

:white_heart:

24 Beğeni

buda benden osun
volvo 540
yük- motor yagı
kalkış-rusya/kalingrand
istikamet rusya/petersburg

22 Beğeni

@EmirAkcaman Aslan’a n’oldu? :laughing: :wink:

1 Beğeni

SCS, yarışma için modları serbest kılmış… :smiling_imp:

24 Beğeni

Clermont :fr: -----> Tırnova :bulgaria:

12 Beğeni

Bu skini paylasabilirmisimiz acaba çok güzelmiş

1 Beğeni

barsana geri dönelim bugün ya bu ne böyle :smiley:

16 Beğeni

F-Max ile İstanbul’dan Trakya’ya çakıl taşıyoruz…

16 Beğeni

Uzun bi aradan sonra vabis iyi geldi :articulated_lorry: :sunrise_over_mountains:

26 Beğeni

Ford F-MAX 500 - Trakya Birlik by Adam Steel, on Flickr

19 Beğeni

17 Beğeni

Ford F-MAX 500 - Trakya Birlik by Adam Steel, on Flickr

17 Beğeni

Şubat ayından beri filomuzda Daf araçları bulunmakta idi.Kış ayları boyunca deneyimlerimiz ve Daf Türkiye’nin araç konusunda hassasiyeti bizi Daf almakta bir adım öne itti.Hangi hatta çalışacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

16 Beğeni

Edirne’ye yuk teslim ederken. @bm-logistics soforlerinden birine doner kavsak’ta denk geldim. havali kornalarla selamlastik. Rastgele… aksam konvoy’da gorusmek uzere :slight_smile:

12 Beğeni

Arkadaslar merhaba. Bilen bilir. @gampue’nin Screenshots serisi vardı. Onun bırakması üzerine ben devam ettirme kararı aldım. Bir hafta geriden başlayarak yaptım ve her hafta fırsat bulduğum sürece yapmayı düşünüyorum. Elimden geldiğince her üyemizden bir fotoğraf koymaya çalıştım.
İyi seyirler :slightly_smiling_face:

20 Beğeni

32 Beğeni