İlhami abi, yeter, içme şu zıkkımı
Dededen toruna…
Scania All Series by Burak34, on Flickr
İstikamet Edirne şişelenmiş su taşıyoruz. Scania bayisi aradı bugün aracı Koçkar Krom’a teslim etmişler 3 4 gün aksesuar sürse gidene kadar aracım hazır olur . Bunda sonraki seferlere S500’ümüzle devam ediyoruz o zaman. Keratayada alışmıştım oysa ki
Ford F-MAX 500 * MATRIX Logistics by Adam Steel, on Flickr
Eskiden Renault’u pek beğenmezdim ama nedense bu önyargımı kırdım ve en çok sevdiğim aracım oldu diyebilirim. Kendisiyle 100.000 km yi devirdik. Ee hal böyle olunca bakım için en kısa zamanda servise götüreceğim. 100.000 km de oldukça memnun kaldım yoldaki tek arkadaşım o oldu… Kendisiyle nice ülkeler gezdik, ne yükler taşıdık, ne rampalar çıktık hiç üzmedi beni sağolsun.
Ayhan Kıcırı tanıyorsan onun gibi kırmızı R 440 sana yakışır
Ne yalan söyleyeyim bende pek bayılmazdım Reno’lara…
Babam bir dönem OMSAN’ın premiumları ile Oto çekerlerde çalışmıştı , o zaman biraz sesi beni etkilemişti çok keyifli sesi vardır.
MAGNUM ayrıydı onu severdim.
T çıktığın da zor alıştık görüntüsüne , pek yüzüne bakmıyordum bile dışarda , aynı zamanda ulaşım fotoğrafçılığı yaptığım için.
Gel zaman git zaman SCS T yi tanıttı , aldım sürdüm , önce beni Interior ‘ u kendine bağladı.
Kendimi alamadım sürekli sürüş yapmak geliyordu içimden , heleki EVR nin ses modu ile tadından yenmiyor sürmek…
Velhasıl kelam , nice 100.000 lere diyelim , keyifle takip ediyoruz yolculuklarınızı.
Selamlar
Arkadaş aynı arabayla 100 bin kilometre nasıl yapıyorsunuz vallahi anlamıyorum. Benim daha 10 bin kilometrede aynı arabadan canım sıkılıyor
Birine bağlanınca diğerini süremiyorsun. Örneğin benim volvo 640 bin küsür kilometrede. Kilometresi daha fazla yükselmesin diye ara ara daf’a geçtiğimde oluyor
Valla çok haklısınız benim düşüncelerime daha açık olarak tercüman olmuşsunuz. Sesi gerçekten hoş bu renoların ve ayrıca evet EVR ses modunun bu aracı bu denli oynamamda etkisi büyük. Aynı zamanda bulunduğum şehirde ve çevresinde Renault çok tercih ediliyor, beğenmeyeni sevmeyeni çok ama düzgün kullanan bakımını düzenli yaptıranlar çok övüyor. Bende sizin yolculuklarını keyif ile takip ediyorum, sağlıcakla kalın…