Ne mutlu bana
Bugün yaklaşık 100 bin km sonunda bakıma girdim. Oyundaki lastik aşınma kriterinin yapılan km ile ilgili olduğunu düşünmeye başladım. Bakımda lastik hasarım yüzde 96 iken motor şasi gibi parçalarda hasar yüzde 10 seviyesindeydi. Lastikleri tamir ettikten sonra bir sefer attım ve yağmurda lastiklerin çok daha iyi tutunduğunu fark ettim önceden resmen kayıyormuş

Şöförün yaptığı kaza sonrası vabisi hurdaya göndermek zorunda kaldık. Şükür ki ufak bi kaç sıyrıktan başka bişey yok. Hazır vabisi satmışken daha iyisi olsun diyip s500 siparişi verdim 1 tane . Araç fabrikadan çıkıp aksesuar işleri bitene kadar seferlere Hayrettin Abiyle beraber gidiyoruz… Kirkenes’ten Bergen’e doğru gidiyoruz yükümüz suni gübreler. Bu arada F- max gerçekten çok kaliteli bir araç olmuş emeği geçen ehrkesin ellerine sağlık
Özel serili T Modelleri filomuzda yer almaya devam ediyor.
Berliet denilince ilk akla gelen dev kamyonlardır. Fransa’nın yıllarca Ordusu için üretim yapmış 3 Firmaya satılmış bir marka idi. En son Renault Trucks bünyesine 1973’te Michelin markasından satın satın alınmasıyla katıldı. Bu da markanın sonu olmuştu. Renault kamyonlarında kullanılan V8 ablemi, Berliet markası tasarımıdır.
Ek bir bilgi vereyim, lastiklerin hasarı %100 olursa drift de yapılabiliyor.
Senin sayende kamyonlar hakkında biraz daha bilgi birikimi ediniyorum. Teşekkürler!
Bir şeyler katabiliyorsam ne mutlu …
s650 v8
Wunderwaffe Flowers1 by Berkay , on Flickr
Wunderwaffe Flowers2 by Berkay , on Flickr
Bugün S-Way teslimatlı gündü…
Yeni S-Way her ne kadar çakma çalıntı denilse de gözümüze hoş görünmeye başladı. Testlerimiz de bunu gördük eski modeline göre %3,5-4 arası yakıt tüketimi düşük. Standart donanımları hala kardeşlerinden üstün konumda. Firmamızın ilk S-Way modelini Iveco Samko dan teslim aldık. Türkiye Yollarına hayırlı olsun…