ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Özel mi peki yoksa paylaşıma açık mı hocam

1 Beğeni

@DDEMR @The.Yigido68 Kusura bakmayın, Özel…

4 Beğeni

Fransa da çıktığımız son yük bundan sonra yükü alıp iskandinavya ya kayıcaz. :heart: FORD :heart:

15 Beğeni

Rekabet Sonradan Gelenlerin İşidir
Marka Tanıtım Gerektirmez
Etiket Kesinlikle İndirim Görmez…!:wink:

19 Beğeni

İtalia :it:

23 Beğeni

:round_pushpin: Kırklareli

24 Beğeni

18 Beğeni

@HetriX ReShade & @M.ON4L Turkey Map

19 Beğeni

MATRIX

Ford F-MAX 500 * MATRIX by Adam Steel, on Flickr

20 Beğeni

Kaç FPS alıyorsun kendi sisteminde?

2 Beğeni

FPS açma kodu neydi, hiç açmadım? :smile: Açtığım zaman sana geri dönerim…

1 Beğeni

Fps kodu mu :roll_eyes: steamden açıyorsun zaten.

2 Beğeni

Ben böyle biliyorum o yüzden:
Oyundaki FPS:Console’a “g_minicon 1” yazıp enter’a basarsanız ekranınızın sol üst köşesinde 4-5 satır yazı çıkar.Tekrar console’u açıp “g_fps 1” yazarsanız o satırların üstünde FPS’inizi görebilirsiniz. Bu yazdıklarınızda bulunan “1” rakamının yerine “0” yazarsanız, yani console’a ilk önce “g_fps 0” yazıp enter’a basar, sonra “g_minicon 0” yazıp tekrar enter’a basarsanız açtığınız şeyleri kapatabilirsiniz.
Steam’den nasıl açılıyorki? Yani bilmiyorum hiç denemedim.

1 Beğeni

Shift+tab yaparak oyun içi bölümüne gelip oradan açabilirsin daha az yer kaplıyor ve göz almıyor

2 Beğeni

Selanik → Düzce ft.tek seferlik iş

19 Beğeni

Şu anda kullandığım araç Harun Aras’ın yaptığı Axor modu. ReShade açık, grafikler basit ayarların en yükseği, içeride 25, dışarıda 35 bantlarında dolanıyor. Zaten ekran kartı 930mx o yüzden pek bir şey beklemiyordum.

1 Beğeni

32 Beğeni

Şirketten otobüs kiralamışlar bizede görevi yapmak düşer bilim kurul üyelerini korona virüsü ile ilgili toplantıya götürdük. :slight_smile:

8 Beğeni

Imgur

17 Beğeni

O direksiyon resmi ve sonrasındaki şaşkınlık, sessizlik, dinginlik ve huşu… Farklı duygular yaratıyor artık fotoların :sweat_smile:

6 Beğeni