Bu basligi sevdim, kuru kuru resim paylasanlari kiniyorum. Yazin hikayenizi ets degil euro truck menager gibi oluyor ama.
5 gönderi var olan bir konu içinde birleştirildi: Euro Truck Simulator 2 - 1.30 Güncellemesi
V8 YOLLARDA HATUN KOLLARDA

An itibari ile R serisinden şirkete almış bulunmaktayım. İtalya’ dan isviçre’ye yolculuğumu yapıyorum.

Hayırlı Olsun bizde alacazda para yok yetmiyor
Scania R nin ucuzcusu yokmu indirim yapan ?
*Konu dışına çıkmayalım. Sadece screenshots ve hikaye!
Şirket için sipariş verdiğimiz 2 scania r ve bi tane s sonunda teslim edildi E bizde hemen mersinden triesteye geçip yeni italyaya sevkiyata başladık…
FRANSA NİCE ŞEHRİNDEN ALDIĞIM YAT’I İTAİLA’NIN VERONA ŞEHRİNE TAŞIYORUZ YOLDA BİRAZ UYKUMUZ GELDİ DİNLENELİM DEDİK
Volvo ile 450 bin km sonunda yeni aracımız olan scaniamıza kavuştuk ilk sefer olarak çıktığım 1000 km lik seferimden bir kare. Sefer biter bitmez hemen servise koşup şikayet kaydı açtırdım zira aşırı sesliydi yolda başım ağırdı resmen.
Geldi geleli bunu kullanıyordum. Bugün bizim emektar ve yanımda çalışan kıdemli şoförüm ile Scania firmasına geldik
Siparişini verdiğim yeni Scania S 730’u teslim aldım…
Emektarı şoförüme teslim ettim ve gitti. Öyle bakakaldım arkasından… Elveda !
Akşama da ilk teslimatımızı yeni araçla yapıyoruz inşallah
hayırdır çiçeklere su mu verdin? asdgfashkd
sizin fotolara bakıyorum birde benimkine,tüm ayarlar en yüksekte oynamama ragmen benimkiler patates gibi.gtx1080’de nasıl olur bu derken ölcekleme %125’de kalmış %400 yaptım
nakit para ile aldıgım yeni tırı para buldukca yavaşca şahlandırıp şirketin karını hızla düşüp noktaladım
Etin suyunu sıktım desem