ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Bizde Geçicez ALLAH’ın izniyle çok kaza varmış diyorlar aslında gitmek istemiyomda :joy:

-By.NigdeliETS2

1 Beğeni

Bence git o ortam o olaylar insanı bağımlısı yapıyor. Mesela ben uzun süredir ets oynamıyorum :smiley:

Yükü aldığımda yolu bu kadar kötü tahmin etmemiştim.Köprünün de gerisindeki yoldan birazda olsa anlaşılıyordur :smiley: Tırın altı da alçak olduğu için karter muhafaza yı yamulttuk :wink: iyiki kartere zarar gelmedi :smiley:

2 Beğeni

Yağmur bastırınca çektim hemen dinlenme yerine…

4 Beğeni

sırbistanda adresi bulamadım mobil kebapçıya sormak için durdum. :smiley: Belki türkçe bir kaç kelime bilir.

(skin kendi yapımım)

2 Beğeni

Hüneryol Lojistik’i bekliyoruz >>> https://www.park.simulasyonturk.com/c/nakliyeciler-sitesi

Waberersin soğuk gıda bölümü olan Szemerey ile anlaşmamızı yeniledik… Hali hazırda anlaşmalı olunan şirketler;
-Seray Logistics
-Waberer’s International Nyrt.
-Waberer’s Szemerey
-P&Q Ferrymasters
-Köknar Logistics
-MSC

Horoz Logistics’in ardından H.Essers ile de yollarımızı ayırdık…

Ayrıca Türkiye pazarı için Konya merkezli bir garaj daha satın alındı… Şirketteki araç sayısı 5 ten 8 e yükseldi. Türkiye yollarında 2017 model yeni çekiciler ile hizmetteyiz.

4 Beğeni

Geçen haftanın ağır nakliye işlerini tamamladık V8’i tonajla dağa bayıra vurduk.Aracımızın 100bin km bakımına çok az kaldı gelecek haftalarda bakımı yapılacak inşallah. Ayrıca geçen haftalarda filomuza 2 yeni araç daha katarak gelişmeye devam ediyoruz. Sipariş verdiğimiz Scania S’ler yakın elimize ulaşacak (10-12 adet 4x2 500hp ve 4-6 adet 8x4 730hp v8). Geçen haftanın yüklerinin görüntüleri… :blush:

Bulutlar ve güneş :sunny:

Hep iş hep iş nereye kadar ara sıra kafa dinlemek lazım :sunny:

3 Beğeni

Arada sırada emekli olsam mı diye düşünüyorum. :sneezing_face:

Uzuuun ince bir yoldayım… :notes: :notes:

5 Beğeni

Kardeş skin linkini verir misin sana zahmet

böyle takılıyorum… :slight_smile:

Karlskrona’ya doğru yola çıktık . Yaklaşık 1900 km yolumuz var.Hadi bakalım!

1 Beğeni

Aldım Mavi Boncuğu

buradan indirebilirsin kardeşim
https://www.worldoftruckstr.com/ets-2-mb-travego-special-edition-kamil-koc-hd-otobus-skini/

asıl ben uzun ince yoldayım

bide iveco tasiyan tır gordum bilginize

Herhangi bir mod yüklü mü oyunda?

Kimsenin gecesine ışık olmaya gelmedik biz keyfimizden yanıyoruz… :wink: NZU

anigif

2 Beğeni

hiç dorseyle alakalı mod yok. tır ses ve
interior modları var

Uzun zamandan sonra Avrupa ! Yenisi gelmeden eskisi ile son bir sefer. Artık Avrupa’dan yavaş yavaş çekiliyoruz.

2 Beğeni

Beyler WorldofTruck işi yaptıgımda teslimden sonra km neden sürekli sıfırlanıyor