ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

O zaman sanırım Lüksemburg’da kaybolan bi’ benim :smile:.

1 Beğeni

Kapida bayrak olayi cok dandik duruyor bu tarz bayraklari on cam ustu aydinlatma kismina yapsalar daha iyi olur.

1 Beğeni

köroğlu trans ailesi selamlar yola koylduk yükü bırakım muayene gideçem

1 Beğeni

10x4 Keyfi :smile:

Le Mans-Dortmund 34 Ton Endüstriyel Kablo Makarası teslimatı…

2 Beğeni

Burada kimsenin amacı gerçekte kamyonculuk yapmak değil çocuk… yapmak isteyen alır sürer.

1 Beğeni

güzel ama gişe çok fazla yoksa tutulurdu yanı baya birde gişe bozuyor durumu o yuzden ben ıtalyayı beklıyorum fransa sıktı yanı gişeden italyada olmazsa hep ordayım zaten hep

Ciddiyemi aldınız ?

123 Ton 321 km

İyi günler sayın konuklarımız Kamil Koç Adalya dinlenme tesislerine gelmiş bulunmaktayız. Kaptanımız tarafından yarım saat ihtiyaç molası verilmiştir araçtan ayrılırken değerli eşyalarınızı yanınıza almanız önemle rica olunur.

4 Beğeni

Lokomotif götürelimde insanlar evine gitsin :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hayır Hayır Hayır!

1 Beğeni

Hadi Hayırlısı bu manzaralar güzelde nazar değerler :smiley: :smiley: :smiley:

Bu arada Rostock - Stockholm yolu üzerinde geçen macera’m :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:
Yol arkadaşım olmak isterlermi bilmem ama tek yol arkadaşım radyo :joy:

1 Beğeni

Tırla gezdik Fotoğraf çektik eve gelincede çektik yorulmuşuz :joy:

Tırıda Teslim ettim aracı aldım eve geldim :tr::tr::wolf::wolf::love_you_gesture::smirk::smirk::heart::heart::heart::mount_fuji::truck::articulated_lorry:

1 Beğeni

Brehh tırcılıkla BMW almış :smiley:

Çok Çalışıyoruz :joy:

Gelde sende çalış ciğerim tırcılık zor ama parası güzel :joy:

:tr: :wolf::love_you_gesture:Ülkücü Reis :love_you_gesture: :wolf: :tr:

Galeriden aracı aldım yollara koyuldum ,
Yolda ilerlerken yanıma kendini bilmez tırcı geldi boş boş laflar etti pencereyi açıp, e bende sinirlendim arabayı üstüne doğru sürecektim o kadar gözümü kararttim yani. Derken boş insan için ne kendimi tehlikeye atayim dedim direksiyonu duzelttim ki adam tiri nasıl becerdigini anlatamayacak şekilde bariyerlerin yukarısına atmış. Bende hemen yavaşladım geri dönmek için tırın yanına vardım ki adam yerinde yoktu .

Sonra düşünmeye başladım ki yandaki tırın markası mercedesti ama şu an yanında durduğum tir volvoydu ve sürücüsü ben nerdeyim diyip duruyordu .
Cidden herkes olay normalmiş gibi ambulans arayın falan diyordu ama bi gariplik vardı ya ben bunadım yada metafizik olaylar dönüyordu buralarda…

Rüya Görmüşsünüdür ciğerim :joy: :stuck_out_tongue_winking_eye::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::rofl:

Vallah ben avrupayı bıraktım america’ya açıldım artık ETS 2 mi o da ne ? :smiley: :smiley:

1 Beğeni

araç kör nokta gelmiş çarp çaktım