ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Ah o ayrılışlar insanın ayağı gitmez gaza basmaya . Ancak o dönüşe geçerken de Bulgaristan’dan Türk Bayrağını görünce için kıpır kıpır olur …

7 Beğeni

Kuzey Norveç’te çalışmasına devam eden Daf 95 kamyonumuz…

12 Beğeni

Ankara-Olbia macerama devam

@EmirAkcaman Aynen öyle, yurttan çıkarken tadım tuzum pek yoktu, gece gözüme uyku girmedi.
Sabah erkenden yola çıktım gözlerimdeki bir tutam uykuyla. Bulgaristan’da bastım gaza, jet hızıyla vardım Sırbistan’a

Sırp sınırından çıkarken

Nis’i de geçtikten sonra Belgrad’da aracın lastiklerine hava bastım ve öğle yemeği yedim

Belgrad’dan çıkarken

Sırbistan’da da devam ettim, kayda değer bir şey olmadı. Hırvatistan sınırına vardım.

Hırvatistan’da ilerlerken, gün batıyordu

Zagreb’e doğru

Zagreb’den çıktıktan sonra bir benzinliğe çektim, aracın deposunu fulledim. Şimdi yemeğimi yiyip yatacağım.

Ama yarın Palermo Limanı’na kadar durmak yok. Her gece her gece durup yatacaksak ohoo :grin:

8 Beğeni

Arrivederci :wave:t3:

14 Beğeni

Fransa,Bourges’dan yüklemeye başladık.

Varış noktamız İtalya, Milano

Dede torun yarışırken…

Gecemiz gündüzümüze karıştı galiba 6 saat uykunun ardından tekrar yollara düşüyoruz.

863 KM süren yolculuğumuz sıkıntısız bir şekilde sona ermiştir.

15 Beğeni

Livorno seferinden bir fotoğraf karesi sizlerle

-Öz-Ak Lojistik
-Scania S500
-81 AAR 101

Imgur

6 Beğeni

Ankara-Olbia Part 3

Park yerinden çıkıyorum ve İtalya sınırına doğru yola koyuluyorum

Gün doğmaya devam ediyor

İtalya’ya vardık

Gişeler Ülkesi İtalya :grin:

Arkadaki virajı adamla sıfıra sıfır, ne bariyere ne de adama değdirmeden aldım, Verona yakınlarında

Bu viraj da aynı şekilde

Bologna yakınlarında Florasnsa’ya doğru kavşaklardayız

Süper yol ve tünellere denk geldim

Öğle yemeği için Floransa’ya geldim, bir güzel pizza yedim. Floransa’dan çıkarken de bu kareyi aldım

Terni, Roma taraflarındaki otobanda yüklendim gaza. 130-140 km/h

Arada ufak tefek makaslar atıyordum ama yol boyunca attığım en büyük makas buydu

Sonra polis çekti tabii :laughing: hem de Lamborghinili Polis :sweat_smile:

500 euro ceza yazdı, bir de diyor ki: ‘‘Seni yargıya bile çıkartırdım da, neyse sen dua et.’’ Tövbe yarabbi, ‘‘makas mı attık, hırsızlık mı yaptık’’ diye düşünmeden edemedim. Lamboyu alınca havalara girmiş polis abi :joy:

Devam ediyoruz

Gün de batmaya başladı

Cassino’ya girdik akşam yemeği için, öğlenki pizza ağır tuttu. Hafif birşeyler yiyelim dedik, sebze soslu spagetti yedik. Bir de kapakları söktük. Biraz da böyle gidelim

Cassino’dan çıkarken sevkiyat müdürü aradı, yükün acelesi var dedi, Palermo’ya kadar gitme Napoli Limanı’ndan geç Sardunya’ya dedi. Ben de hemen Napoli’ye doğru yöneldim.

Ve Napoli’ye vardım.

Liman Yolunun girişinde bir mazot alayım dedim, pompacı abi Türk çıktı. Kafede biraz sohbet ettik.

Evet sonunda gemiye bindim, saat 1:38, gemi 2:00 da kalkıyor. Yolculuk 11 saat, sabah 9 gibi varacağız. Ben de bir güzel uyku çekerim.

Sabah 8:30 gibi kalktım, güverteye gittim, baktım Sardunya. Hemen arabaya bindim, çalıştırdım derken vardık, indik gemiden

12 Beğeni

Faroe Adaları Klaksvík şehrine yükümüzü getirdik.Aracımızı boşalttıktan sonra Danimarka’nın Padborg kasabasına yük bulduk ve aracımızı yükleyip yola koyulduk.Faroe Adaları küçük ama sessiz,sakin,gürültüsüz huzurlu bir ortam.Kolay kolay buraya yolumuz düşmez ama bir daha yolumuz düştüğünde kendimizi ayarlayıp bir kaç gün burada kafa dinlemek kötü bir fikir olmayacak sanırım. :slight_smile:

14 Beğeni

fransa ingiltere yolundayız BM48 Yollara devam

16 Beğeni

Rostock’a gidiyoruz

20 Beğeni

@Omer.A Gişeler Ülkesi Fransa’dır bunu unutmamalıyız :blush: İtalya’ya can kurban :smile:

11 Beğeni

Daf 95’imiz ile İspanya içinde konteyner taşımacılığı yapıyoruz.Aracı bir süre daha bu bölgede kullandıktan sonra Türkiye’ye göndereceğiz. :wink:

14 Beğeni

Keyifli Pazarlar Dilerim …
09 MGE 721 s730 V8

9 Beğeni

Artık seferlerimin çoğunu Rusya’da yapacağım için 2005 model, Euro 3 Daf 95.430 satın aldım. Çok sağlam bir araç… 8000 ile 10000 kilometrelik seferlere çıkacağım bununla, umarım beni pişman etmez.

19 Beğeni

Daf 95 ile birlikte bizde ülkemize döndük.Daf’ı şoföre verdikten sonra bizde Mercedes-Benz Axor ile damper çalışmaya başladık.Bu aralar Axor ile Afyon-Samsun arası sabit kömür taşımacılığı yapacağız.Bu arada damper dorseye YKS Türkiye haritasında yük piyasasında sadece Afyon ve Samsun’dan yük bulabildim.(YKS dışında Promods,Roextended ve Rusmap’te kurulu.)

9 Beğeni

Ankara-Olbia Part 4 (Final)

Bir önceki maceramda nihayet Sardunya, Cagliari Limanı’na varmıştım. Limandan çıkarken bu kareyi aldım

Limandan çıkıp Olbia’ya giden otobana girerken

Güzel manzara eşliğinde dozer taşıyan tır solluyorum

Bir üstgeçitteyim

Bu dozerciler kafile herhalde, nereye gidiyorlarsa

Olbia sapağına vardık

Olbia yolunda

Sonunda Olbia’ya vardım çok şükür, süper manzaralar

Olbia şehiriçinde göbekten dönerken, güzel çiçekler ekmiş belediye

Bir hemzemin geçitteyim

Teslimatı yapacağım yer Olbia merkezin dışında kalıyormuş, Olbia merkezden çıkarken

Teslimatı yapacağım yer dağbaşında herhalde, virajlı ve iniş-çıkışlı yollar

O kafile de benim gideceğim yere mi gidiyor yoksa :slightly_smiling_face:

Dağlık yollara devam

Teslimatı yapacağım şirketin girişi

Teslimat bir marinaya aitmiş, benden buraya yanaşmam istendi, ben de yanaştım tabiki. Biraz geç kaldığımı söylediler çünkü ben geldikten 30-40 dk sonra büyükçe bir tekne yanaştı, daha erken gelseydiniz daha hazırlıklı olurduk, tekneyi ve sizi fazla bekletmeden işimizi bitirirdik dediler. Neyse ki bu 30-40 dakikada dorsenin kapağını açıp malları indirdiler ve hemen malları tekneye yüklediler. Tekne buradan Kanarya Adaları’na gidecekmiş ve yolda tüketmek için erzaklarmış taşıdığım. Zaten yük kayıtlarında konserve yiyecek yazıyordu.

Evet bu uzun maceranın da sonuna geldik. Teslimat bittikten sonra Cagliari’deki ofisimize döndüm ve şuan buradayım. Yarın Cagliari Havaalanı’ndan uçakla Amsterdam’a gideceğim. Orada Konya’ya gübre taşıma işi varmış. onu yapıp memlekete dönmüş olacağım. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, sağlıcakla kalın.

9 Beğeni

flaying Dutch :arrow_down:

16 Beğeni

Aydın-Toulouse Servisi Başlasın 3222 KM

10 Beğeni

Bu Axor’da Afyon-Samsun sabit çalışan 2.aracımız.2 Axor’da Afyon’dan Samsun’a Kömür götürüyor.Boş-dolu yapacağımıza Samsun’dan da bir iş bulduk.Samsun’dan da kum yükleyerek her zaman olmasada bazen bu kumu belirli şehirlere dağıtarak Samsun-Amasya-Tokat-Yozgat-Kırıkkale üzeri dolambaçlı bir rotayla Afyon’da sonlandırıyoruz.Sonrası yine aynı Afyon-Samsun kömür taşıması. :slight_smile:

11 Beğeni

İtalya Floransa’da mazot ve adblue takviyesi yaparken bir fotoğraf karesi sizlerle.

-Öz-Ak Lojistik
-DAF XF E6 480
-81 AAR 113

Imgur

9 Beğeni