ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Yapay zeka sağolsun multiplayerdaki troll oyuncuların yokluğunu hiç hissetmiyorum. :slight_smile:

İveconun yolun ortasında durduğunu son anda fark ettim. Ben iyi kötü kurtardım ama diğer 2 araba pert :smiley:

9 Beğeni

@Burak34 o kadar mesafeye beton mu taşınır? asdkasdasdjmasdaspjdmp:smiley:

1 Beğeni

Hocam neden öyle bir şey yaptın? :smiley:

2 Beğeni

Ya sorma hocam, daha önce de bi kaza yaptım da, kavşak vardı orada ben 50 ye düşmedim, kırmızıya yakalanmadan geçerim dedim. Zaten bana kırmızı yanmadan o çıkmaz ne de olsa dedim, çıktı. Hadi burada ben de hatalıyım da DHL ile yaptığım kazada ne yapayım?

7 Beğeni

Taşınır da, trene yüklenip taşınabilir. :smiley: Getirin Lüleburgaz’a yükleyelim vagonlara. :smiley:

2 Beğeni

temiz araç buldum eski model ama olsun :smile:

aldığımız gibi sanayiye çektik son hali bu

11 Beğeni

Zabanan zor uyanıyoz :smiley: Torino-İsviçre yolu.

13 Beğeni

Vabisimin ciğerine kurban :smile:

İngiltere

7 Beğeni

İngiltere’ye gidecek varsa uykusunu iyi alsın baya yordu biraz yatışş :sunglasses:

8 Beğeni

Pek Yakında!

9 Beğeni

Yinemi güzeliz…

17 Beğeni

Yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Taze mi bitti topik
Canın sağolsun
Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun

:slight_smile: Bu şarkıyı dinlerken denk geldi

3 Beğeni

Next-Gen grafik modunun son sürümü mü bu reis?

2 Beğeni

çokmu çekiciyiz ne :smile:

9 Beğeni

Ben hala 1.31 deyim :grin: Maalesef ki ekran kartından kaynaklı sanıyorum gölgelendirme problemi var dx11 de gidiyor ama hala sistem oturmuş değil dx11 gelene kadar 1.31 e devam …

Evet 1.7 sürümü

1 Beğeni

Doğru zaman, doğru yer :wink:

Weather modu mu kullanıyorsun ayriyeten ya? Ben de yok böyle grafik :smiley: :smiley:

Next-Gen in paketinin içindeki weather mod yüklü. 4 mod var o paketin içinde zaten Base+ağaçlar+hava modu+ şeritler hepsi o paketin içinde.

1 Beğeni

İnsanların göz zevkini bozmak için özel bir programmı kullanıyosun?