ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

@ThePhoBia Ben hala 1.34 deyim, oynadığım modlar 1.35’e güncellenince geçeceğim. Ama 1.35 Türkiye haritası çalışır mı bilmiyorum.

1 Beğeni

Hangi modları bekliyorsun hocam?

DB Schenker’de kupa ile kasa rengi uymuyordu. DHL’ye geçtim. Bundan sonra DHL adına çalışıyorum. :smiley:

Yalnız kamyon bilgisayar gibi çöktü. Müzik durdu, yol bilgisayarı iptal, her şey devreden çıktı birden bire. Aracı servise çektik, sorun aküdeymiş garantiden değişti. Akü voltajı düşünce böyle saçmalıklar olabiliyormuş.

8 Beğeni

@Nomrukan kolay gelsin :slight_smile:

bizde etekleri taktık hemen yola çıktık

6 Beğeni

Sağolasın kaptanım sana da hayırlı yolculuklar.

1 Beğeni

DHL maceramız kısa sürdü. Kasap bir meslektaş yüzünden büyük kaza yaptık. Yahu 80 ile kendi yolumda gidiyorum ana yoldayım. Bre herif yola dalmadan önce bi’ sağına soluna baksana?

Yapay zeka ciddi saçmalıklar yapıyordu ama bu cidden fena oldu ya.

9 Beğeni

Palermo’dan Pori’ye beton taşıyoruz, yolumuz 4850 km…

15 Beğeni

P kabin Allah yardımcın olsun.

3 Beğeni

Eyvallah teşekkür ederim, geçmiş olsun. Beton için biçilmiş kaftan P380 :smiley:

4 Beğeni

Oslo çıkışında polis kontrolüne denk geldik bakacaklar herhalde. Konteynere de grafiti yapmışlar yıkatmak lazım olmadı boya.

12 Beğeni

@Nomrukan Krone Megaliner vb. gibi

1 Beğeni

Bir beton bir de araba taşıma için biçilmiş kaftan da, 4850 kilometreye çimentoyu P kabin ile götürmek şoförü meslekten soğutur. :smiley:

2 Beğeni

Gerçek hayatta bile düşük kabin tırlar bile hafriyat dorsesi veya mikser taşıyabiliyor.

Biliyorum biliyorum ama bu tür kabinler kısa mesafede kullanılıyorlar. Yani bunlar kısa koşu arabası onu kast etmek istemiştim. :slight_smile: Uzun yolda dar ve konforsuz kabin şoförü yoracaktır.

4 Beğeni

Pardon hocam?

1 Beğeni

@Nomrukan efendim :smiley:

1 Beğeni

Krone Megaliner gibi dedin de neden dedin? :smiley:

1 Beğeni

Genelde dorse modlarının çıkması uzun sürüyor onları bekliyordum ama dayanamadım 1.35 e geçtim. Genelde dorse modlarının sürüm yükseltmesi biraz uzun sürüyor çekiciler kadar rabet görmediğinden olsa gerek. Ama bu Konteyner Dorse modunu buldum onunla devam ediyorum bide Vadik, Daf modunu 1.35 yapmış bile yanına da EVR ses modu o şekilde oynuyorum hocam.Gerçi şimdi tekrar kontrol ettim güncellenmiş 1.35 sonunda Sogard3 çok başarılı işler yapıyor. Megalinerda onlardan biri.
@Nomrukan

2 Beğeni

Tıpkı gerçek hayattakiler gibi olmuş. Güzel araç. Benim bildiğim, Scania P serisinin araç taşıma için üretilmesi. Yani, binek araçları buna yükleyip, herhangi bir ülkeye ihrac ediliyor.

He pardon muhabbet esnasında sorduğum soruyu unutmuşum. :slight_smile:

1 Beğeni

P380 rahat Mustafa usta, ben 124l ile 12789 km Rusya’dan Brezilya’ya yol gitmiştim :smiley:

15 Beğeni