Depo önemli
skin yakıyor adeta
Bi aralar ne skin yapardım. Artık üretemiyorum…
Kurt çok güzel olmuş.
Kırmızı ile siyahın muazzam birlikteliği . …
Aksaray Birlik’te İşe Girdik Bizi Express Ankara’ya Verdiler İlk Günümüzde…
Tam perondan Çıkarken Yazıhaneci “Ağır Ol!” Diye Bağırdı… Bir Çift Son Anda Araca Bilet Almışlardı Şükür Yetiştiler…
Bu akşam ki dinlenme tesisi turunu yaparken çektim. Yağmurlu havada Fransa bir başka oluyor. Multiplayer’da boş zevk vermese de singleda trafikle birlikte hoş bir manzara çıkar.
Bu gecenin hikayesi belliydi aslında… SimülasyonPark’a dinlenme tesisi bulmak için turladık.
( Benim favorim )
Fransa çok iyi ya, gereğinden fazla iyi. O kadar çok ayrıntı var ki… Videolardan falan izlendiği gibi olmuyor, ayrıntıyı tam farkedemiyorsunuz izlerken. Oynaması ayrı güzel.
Arkadaşlar Lyon-Dijon arasındaki yolda önümüzdeki 3 gün boyunca çalışma olacaktır! İş makinesini çalışmaya yetiştirmek için sabah Calais’ten yola çıktım. Bütün meslektaşlarıma başka rotayı seçmelerini öneriyorum 3 gün boyunca. Hayırlı yolculuklar!
Bu kompozisyon efsane olmuş tebrik ederim
Rusya Rzhev’den aldım yükümü tam şirketten çıkıyorum trafik kazası. Bir çiftçinin traktörden hakimiyetini kaybedip düşmesiyle olmuş.Neyse ki drumu iyi…
hizliresim üzerinden paylaşmayalım onaylamamız gerekiyor siteye yükleyelim ya da flickr üzerinden paylaşalım