Selçuk abiye bir şey sormuştum o da cevap vermişti ama burda daha fazlası var. Bunlar gelirse tüm eksiklikler tamamlanmış olur Scania tarafında ![]()
Kabin üstü krom parça da var yeni fark ettim (iki tavan lambası arası güneşlik üstü)
panjur lambasını değiştirmişler (Elektrikli Scania daki lamba ile aynı yapmışlar)
sis farıda güncel de o tamponla geliyor bi vasfı da yok zaten söylemeye gerek yok
Muhtemelen “Scania Vol2 update” ile beraber Mighty Griffin Tuning Pack güncellenecek sanırım çünkü Scania Streamline Rework fotoğrafında farda kaş vardı.
Yenilenmiş ve eklenmiş parçalar:
- Üst lambalar (S BEV’dekinin aynısı)
- Tampon + sis farı
- Üst lambaların arasındaki krom parça
Uğur krom kaplamalı panjur ne alaka ben ondan mı bahsetmişim? Yazdıklarımdan nasıl öyle anladın helal olsun.
Ben ön panjurdaki spot farın elektrikli dekinin aynısını yapmışlar dedim.
@Swanky Pardon. Gözümden kaçmış…
xl özel seriside ilerde eklenirmi acaba.
Mighty Griffin Tuning Pack için aslında bir de şu lazım;
Scania R/S için HS-Schoch ile gelen boyalı ve mat ışık çubuklarından AERO VISOR haricindekiler roof kornaları ile uyumsuz. AERO VISOR ise hem güneşlik ile uyumsuz hem de parça takılamıyor. (Işık, korna vs.)
Dolayısıyla roof kornalarına uyan SAMURAI, DRAGONFLY vs. gibi ışık çubuklarının boyalı ve mat versiyonlarının Mighty Griffin Tuning Pack içine dahil edilmesi gereksinimi ortaya çıkıyor.
Scania çok kullanılan bir araç olduğu için oyuncular memnun olacaktır…
Bu yeni Scanialarda toplam kilometre göstergesi yokmu? Yoksa benmi bulamıyorum?
Maalesef yok, var ama scs yapmamış.
Ne desek boş.
Steam Workshop::Scania Smart Dash Improved Dashboard bu modu kullanarak görebilirsin
dingil inik mi kalkık mı onun göstergesi bile yok. Scs bir şeyler yapıyor ama ne yaptığını kendide bilmiyor.
Toplam km ana menüde yok zaten o yüzden eklenmemiş. Gerçekte ana menüdeki bilgileri ve yerlerini değiştirmede var yeni kamyonlarda ama oyun olduğu için bu kadar detaya sahip değiliz. Scania’da gerçekte yazılım güncellemesiyle eklerse ana menüye gelir belki.
Dingilin kalkık olduğunu gösteren gösterge gibi hataların düzeltilmesi seneye kaldı artık. Oynanışa engel olmadığı için çok az önemsiyorlar böyle hataları.
Peki hangi marka model tırlarda dashboard tam dolu bilen var mı ?
Hiç birinde. Fh4 yenilediler Ets 2 2014 usulü yol bilgisayarıyla devam. Büyük beklentilere girmeyin amaç dlc satmak öbürleri sonra.