ETS 2 - Scania Rigid [Ana Konu]

2024 yılbaşı yayınında Scania Rigid duyuruldu

16 Beğeni

Dolly ile bağlanmış römorklar gelir inşallah. İskandinavya’da kamyon+uzun dorselerle mis gibi gezilir.

4 Beğeni

Benimde isteğim arasında var özellikle Ekeri ve Vak treyler ile daha iyi olur. Rigid kamyon denilince ilk akla gelen treyler ve karoser tipi olarak onlar geliyor. Strand’s ışıklandırma aksesuarları ile güzel görünüme sahip araçlar kullanmak başka bir boyut kazandırır.

2 Beğeni

Benim yılbaşı yayınınında heycanlandıran rigid kamyonları oldu. İnşallah bir çok markaya gelir sadece Scaniaya kalmazlar ama daha iş uzun. En az 2 yılı var.

1 Beğeni

Yayını tekrar izlediğimde farkettim aracın önüne730S yerine S730 yazıyor yani 2020 yılından öncesine ait Model (SCS 2020 yılında Scania ya yaptığı ufak bir güncelleme ile model harflerini sağa kaydırdı gerçekte olduğu gibi) bu rigid şasi baya önce yapılmış.

Fotoğraftaki R serisi, S serisi değil.

uykusuzluk kör etti beni neyse sonuç olarak eski yani

Geçen sene kullandığım bir mod vardı… son güncellemeler ile mod patladı… yapımcısıda güncellemediği için bir daha kullanamadım… aslında modlar bu konuda bize yeter ama güncellemelerde sıkıntı yaşanıyor.

4 Beğeni

Bu konu aslında baya eski bu yaşadığına göre belkide ecs de yaşıyor.

1 Beğeni

Üç harflinin rahat bir 5 senesi daha var bence, yeni oyun motorundan sonra duyurulma ihtimali olabilir

Aslında ECSnin ayrı bir oyun olarak çıkması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar aynı haritayı paylaşsada sonuçta ECS otobüs DLCsi olacak. İllaki kamyon sistemi ve otobüs sistemi farklı olacak. Harita DLCleri fernbus olarak yapılabilir yani ETS 2de bir haritayı aldığında otomatikmen ECSden DLCyi almış olacaksın felan.

2 Beğeni