ETS 2 - Scandinavia DLC [Ana Konu]

blogu 5 dakika geç at nolcak ki maaşın mı kesiliyor anlamadım

Yav kardeşim Allah aşkına ya bir blok alt tarafı bir blok ya o kadar hani boş muhabbet olmasın ya yarın sen atarsın öbür gün başkası atar bugün ben attım tarafı bir blog sayfası yani sen de paylaş sen de paylaş ne olacak hem sana baksınlar hem bana baksınlar ne olacak yani niye bu kadar şeyleri büyütüyorsunuz ben anlamıyorum ki senelerce ETS iki adresi oynadım senelerce oyun oynadım senelerce simülasyon parkı Sunport ailesini tanıdığım halde Hasan’ı tanıdığım halde hani

1 Beğeni

Hasan’ı tanıdığım halde hani videosunu beğendim halde izlediğim halde hani dükkan içinde sevdiğim için parka iyi oldu paylaşıyorum ne olacak yani sen de paylaş başkası paylaşsın at tarafı bir blok yani blog sayfasında ne olabilir bugün ben paylaşıyorum sen paylaş öbür gün başkası paylaşıyor Ahmet Mehmet paylaşıp

Öbür gün başkası atar diyon da hep sen atıyon valla dakiksin bi de 18.00.10’da çoktan atmış oluyon blogu

Blogu özer yada başkası paylaşınca noluyo eliniz para mı görüyor :grin: öyleyse ben atayım blogları bundan sonra çünkü para lazım bana acil şekilde :crazy_face::crazy_face:

@TurkTrucker54 abi ne yazıyon 2 saattir :smiley:

2 Beğeni

Özeri kendi haline bırakın:) Türkçeyi bile doğru düzgün kullanamıyor.

Konuya gelirsek; İskandinavya resmen yıllar öncesine götürecek, bir sonraki betada geldiğinde… Mandelsoft’un da önceki bloglarda el attığı harika yerler var. Almanya Kiel’den itibaren çok efsane manzaralarla kuzeye yolculuk var :v::100:

3 Beğeni

Kirkenes olmadıktan sonra boş işler bunlarrrr

O 61 ton lokomotif ile o maden yolu çıkılacak arkadaş!!

SCS hususî Kirkenes’i yapmadı, Promods zaten yeni materyallerle yeniler orayı. :smiley: Promodsun sadece Kirkenes ile SCS’ye yaptığı ekmek parası katkısı öyle böyle değil çünkü :joy:

1 Beğeni

Aga adam yazdığına bile bakmıyor ve kendi dediğine bile inanmazken ben nasıl inanayım bugün ben yarın başkasına sjsjsjsjs hergün Özer aw

Patladım snsjsnsjsnsjjs

1 Beğeni

Beyler bayanlar telefonumun camı kırık diye ses kaydı atıyorum ondan dolayı düzgün yazamıyor klavye anladın anladınız mı yoksa düzgün yazarım ben sıkıntı yok yani

1 Beğeni
1 Beğeni

:rofl::rofl:Yıl Bitti Bu Aymı Yoksa Çıkarırlar Kasımdamı Çıkarırlar Anlamadım 3 Ay Sonra 2026 Ya Giricez Naaptıkları Belli Değil Hayır 1.57 De Yazmıyorlar​:rofl::rofl:

Kasım sonu 1.57 ile gelir. Aralıkta da Nordic Horizons DLC çıkar. Akıbet buraya doğru gidiyor…

3 Beğeni

iskandinavya-britanya(ingiltere,iskoçya)-polonya-macaristan-çekya-slovakya(aklıma gelen ülkeler) daha yenilenecek yerler. bakalım kaç güncelleme kaç ay sonra göreceğiz.

1 Beğeni

:thinking::thinking:Hangi Güncellemede Gelicek Acaba Çok Hayır Güncelleme 1.57 Demi Yayınlancak Acaba​:thinking::thinking:

İngiltere ve İskandinavya yenilenecek SCS resmi duyurduda diğer ülkeleri duyumadı diye biliyorum. Yada ben mi birşeyler kaçırdım ? Buna ek olarak Lüksemburg, Belçika ve hollandada yenileniyor. O ülkelerin yeniden çalışmasıda duyuruldu.

2 Beğeni