tam konuya bakıyordum paylaşımın düştü beğendim
yorum yapma hakkımı saklı tutuyorum artık yeter
Bende şaşırdım çok hızlı oldu
Şimdi bu tamamen elektrikli kamyonun Euro Truck Simulator 2’deki ilk EV kamyonu olacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Gelişi yaklaşıyor, 1.50 güncellemesinin yayınlanmasından kısa bir süre sonra bekleniyor!
Geldiğinde ilk olarak Tek Seferlik işlerden sahip olmadan kullanabileceğiz
Şu anda oyun içi elektrifikasyona yönelik ilk adımlarımızı attığımız deneysel bir aşamaya geçiyoruz. Bu nedenle E-Tech T ve gelecekte kullanılması planlanan diğer birkaç elektrikli kamyon özel bir modda tanıtılacak ve yalnızca Hızlı İşler bölümünden erişilebilecek.
Hayır önce tek seferlik işte olucak
Görüntülere bakılırsa bana göre mükemmel olmuş
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bana göre de mükemmel olmuş ama geç gelmesi üzdü. Keşke experimental beta ile gelseydi. Bari Renaut T nin 2024 versiyonunu getirsinler. E Techyi beklerken onla zaman geçiririz
Ats 1.50 ile International LT ye S13 parçaları eklenmişti. Ets2 1.50 ile yenilenmiş Renault T parçaları ve interior eklenecek mi acaba merak ettiğim konulardan biriside bu
şu araç benim ilgimi çekmedi bir tek sanırım, ben halen yeni volvo ile mercedes mp5’i bekliyorum.
bence gayet güzel, ben beçendim güzel araç
s13 muhabbeti nedir hocam? ne gibi değişiklikler var tırda
@batuhan2941 yenilenmiş LT diyebiliriz 3 yeni motor seçeneği 1 panjur 2 ön tampon yan eteklik aero parçalar ve 1 interior
SCS, 2021 yılbaşı etkinliğinde ışıklı araç süsü vermişti. Tepe çakar lambası slotundan takılıyordu. Diamond Echo tasarımı da bu şekilde yapılabilir aslında. Ayrı parça şeklinde çizilip araca takılabilir…
ilk update:
paket istanbul havalimanı gümrüğüne ulaşmış, dhl express tarafından bildirim geldi.
çekme işlemlerine başlandı.
istanbula yakın olduğumuz (Çorlu) için en kısa zamanda gelir herhalde
Umarım bana gelen hediye gibi olmaz. Hollanda’dan arkadaşım kendi merchlerinden gönderdi 158€ tutuyormuş. Bu yüzden 150 sınırına takıldı ve ordinyoları talep ettiğim için geri iade de edemiyorum kaldım böyle umarım bunu yaşamazsın çünkü müşavirler 15-20k arası fiyattan bahsediyor.
valla üstadım Renault pakete hediye olduğu belli olsun diye 1€ bedel girmiş ödeme belgesi olmadığından açıp bakacaklarmış kontrol amaçlı, değer 150yi geçecek mi bilmiyorum.
kg de ama kategori 3 e tabii imiş çünkü paket 3kg
İnşallah sıkıntısız alabilirsin. Hayrılı uğurlu olsun tebrikler
Çekiliş kazanmaktan çekinir hale geldik resmen. Gerçekten hediye ama devlet inanmıyor.