ETS 2 Promods & World Of Trucks Uyum Sorunu

Merhabalar,
Ets2’de malum COVID-19 aşı teslimatları etkinliği başladı. Ben ProMods kullanıyorum yükü seçtiğimde şöyle bir hata ile karşılaşıyorum. Herhangi bir çözümü var mıdır ? (Modlu çekiciniz veya dorseniz bu işte başlangıç noktasına sığmayacak kadar uzun.) Dorsem yok ayrıca aracım mod değil, oyunun orjinal aracı Scania R modeli.

Çözümü yok maalesef. En sağlamı harita modu olmasan etkinliği yapmak. Çünkü 100-200 km gitseniz bile hata vermeyeceğinin garantisi yok.

1 Beğeni

Bu hata sadece bazı yerlerde mi oluyor ? @HasanOfke www.youtube.com/watch?v=g7bNR1QeWgI&ab_channel=SimülasyonTÜRK bu videosunda promods yüzünden hata aldığıdan bahsediyor ancak yine İtalya’da yaptığı teslimatta Promods aktif iken yapıyor görüyoruz (bkz. Yunanistan orjinal haritada yok)

Orijinal haritada olmayan şehirlerde zaten yük çıkmıyor veya o şehirler hedef şehir olamıyor, yine orijinal haritada olmayan feribot bağlantısı tarzı yerlerde problem yaşanıyor harici sözleşmeleri alınca. Karadan gidebileceğiniz bölgelerde kesin olmamakla beraber sorun yaşanmayabilir.

1 Beğeni

Almanya’nın içinde yapınca şehir düzeni ve yollar değişik olduğu için World of Trucks doğrulayamıyor. Ben de mecburen sadece orijinal kısıma gittim. Akşam yayında muhtemelen yine aynısı olacak.

1 Beğeni

Denildiği gibi en iyisi harita modu olmadan yapmak. Ben etkinlik dönemlerinde istemeden de olsa ProMods’u devre dışı bırakıyorum.

1 Beğeni

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım :slight_smile:

Etkinlik için ayrı bir profil açabilirsiniz bu da bir seçenek. Sonuçta itemleri bütün profillerde kullanabiliyoruz.

2 Beğeni