Download kısmındaki her şeyi indiricezmi??
Test diye bir şey var ondan sordum
o indirdiğin dosyalar düzgün çalışıyor mu diye kontrol amaçlı bir uygulama indirmesen de olur
Eyw normalde sormazdımda iş mobil veriye girince her mb değerli😊
linkleri hiç beklemeden sorunsuzca indiriyorum ne güzel
çok şükür geldi haritaların efendisi. kaldığım yerden yola devam. bir şey soracağım promods daki ana haritadan world of trucks sözleşmeli işleri yapsam etkinlik için kabul eder mi?
DLC bölgelerinde genelde sorun olmasa da haritada bir değişiklik varsa teslimat biterken sorun çıkabilir. Zamanınız ve emeğiniz boşa gidebilir. Pek tavsiye etmiyorum.
o zaman ben ana haritada yapayım. teşekkür ederim yanıtınız için
beyler ben ındırdım ama kuramadım galıba yardımcı oalbılecek varmı hasan abının kurlum vıdeosunu ızledım ama yukleme çubugu yarıda kalıyor hep
Yükleme çubuğu derken ? Ne demek istiyorsun ?
Oyunun Yükleme Ekranın dan bahsediyor olamalı
Yükleme ekranında kalıyorsa yaklaşık 10 dk bekleyin, harita önbelleğini kaydedecek ve oyun açılacak. Sonraki yüklemelerde 1 dk bile sürmez. (İşlemci gücüne/hızına göre bu süre biraz daha kısalabilir.)
wotr yükü alamiyormuyduk promods ile gelen şehirlere… orjinal harita dışındaki yerlere yük bulamadım… yeni indirdim daha
hocam bende de cıkmıyor ama oyunun orjınal harıtası olmadıgından dolayı cıkmadıgını dusunuyorum yukler sadece default harıta için galiba yapılmıs
Don’t forget to use code BFCM on the ProMods Store. Valid until Monday end of day! https://store.promods.net
Pazartesi akşamına kadar BFCM kodunu kullanarak Promods ürünlerini %5 indirim ile alabilirsiniz.
https://store.promods.net
1.33 uyumlu 2.32 sürümü bugün itibariyle çıkmıştır. Notlar:
- Önceki sürüm ile aynı özellikleri içerir.
- Going East, İskandinavya, Fransa ve İtalya DLC’leri gerekir. Baltık DLC’si gerekmez ve uyumludur.
promods da 1.33 e geçtiyse artık bende geçebilirim. promods a göre hareket ediyordum çünkü single ana harita sıkıcı geliyordu.
Bu sefer çok hızlı yayınlandı, teşekkürler.
ilerleyen sürümlerde sanırım baltık dlc zorunlu olacakmış bu mod için o yüzden mecburen bu modu kullanacaklar bende dahil almak zorunda
Promods haritasından yıllardır haberdar olup deneme fırsatım olmadı malesef. İndirmeye değer mi, yavaş download nedeni ile beklemeye de değer mi