ETS 2 - ProMods Haritası [Ana Konu]

bu adamlar niye bu kadar yükleniyorlar anlamadım, scs’nin güncellemesinde yeni yükleme sistemi harici çok önemli bir gelişme yok, oynayan sürüm düşürüp oynuyor, bunların “baskı yapan topluluk” dediği tmp sunucusunda dağ yolunda saatlerce sıra bekleyenler.

2 Beğeni

Merhaba abim promods keşan yok mi

yok, bir sonraki sürümde gelecek

ahahahaa :joy: TMP promods serverında bi istatistik yayınlamıştı TMP DC’sinde. her 100 kişinin 45 i her ay ortalama Kirkenes cehenneminde :joy:
C-D arasındaki kaos oranı çok daha fazladır net :grinning:

şu an tmp’de kirkenes’e tırmanmaya bile razıyım :slight_smile:

senin tır süresin gelmiş, yayın aç c-d yoluna gir tampon yap, minibüsçüler gibi tiribe girip vitesi düşür sollamaya çık, makas at, stres atarsın, karşıdan gelenleri gösteren mavi işareti kapayıp kör virajda sollamaya çıkmak 10/10 gerilim.

@TurkTrucker54 Nordic Horizons konusunu ProMods ile doldurmamak için buraya yazıyorum. Öncelikle ScuL ile aranızda geçen konuşmayı ScuL da dahil olmak üzere ekip olarak sabırsızlıkla merak ediyoruz

Avrupa konusunda da Avrupa’da geliştirilecek yerler bitmeyecek, 5 yıl sonra da olacak, 10 yıl sonra da olacak. Sonuçta SCS’nin geliştirdiği yeni yerler üzerinde de yapılabilecek bir sürü iş var. Keşke tüm Avrupa’da yapmak istediğimiz şeyleri 2 senede bitirebilsek ama bir şehri yapmak bile aylar süren bir süreç; ve Greece’te de, West Balkans’ta da, Iberia’da da, Road to the Black Sea’de de ve öncesindeki harita genişletmelerinde de, Almanya/İsviçre/Avusturya gibi rework bölgelerinde de, hala reworklenmemiş yerlerde de, ve gelecekte çıkacak Nordic Horizons, BeNeLux gibi yerlerde de hala eklenilebilecek bir sürü yol ve şehir var

Elbette Kafkasya’da ve Asya’nın geri kalanında ve Afrika’da yeni içeriklerimiz olacak ama bu Kıta Avrupa’sındaki çalışmalarımız yavaşlayacak anlamına gelmiyor. Herkes ilgisini çeken yeri yapmaya bundan sonra da devam edecek, SCS’nin Kuzey İskandinavya’yı veya Avrupa’nın başka bir yerini yapıyor olması bizim önümüzdeki senelerde oralara yeni şehirler eklememizi engelleyen bir şey değil. Takımın çoğunun da ilgisini çeken bölge Avrupa olduğu için bundan sonra da orada çalışmaya devam edeceğiz. En basitinden Kazakistan’ı geliştiren arkadaşlarımdan biri Avrupa’da geliştirecek yer kalmadı diye değil, (Ki kendisi hala Avrupa’da da yeni yerler ekliyor) Kazakistan’ı gidip gezecek kadar fazla sevdiği için geliştiriyor. Kutsal ve ulu yöneticilerimiz bizi Avrupa yerine Asya ve Afrika yapmaya zorluyor gibi bir durum yok tabiiki de, bizim de gelecekte Avrupa’yı geliştirmeyi bırakmaya ve başka yerlere gitmeye niyetimiz yok. Bugün olduğu gibi bundan sonra da canımız neresini geliştirmek isterse orayı geliştirmeye devam edeceğiz

1 Beğeni

Sen ısrarla istediğini anlıyorsun dostum :joy::person_facepalming: sanki ben promods karşıtı gibi cevaplar :rofl: Fesuphanallahhh. Hayır, tamamen defans yapmışsın ki saçma sapan. Başkalarına ver o cevapları, ben promods olmasa haritacılık ilerlemezzz deyu yazarım, artı bu kadar keyfimiz meyfimiz falan nereyi isterse gibi yazman doğru değil. Bak yine diyorum, ne sana ne ekibe ELEŞTİRİ yok, istersen bi daha diyeyim :joy::+1: en başından itibaren yanlış anladın ve yanlış yere çektin, bi oku yazdıklarımı :wink: neyse kolay gelsin Emir başkan, rastgele :v:

(Konuyu da burda uzatmak beyhude, hayır negatif konuşma da yok :joy:, biz orta yolu bulcaz, )

Yeni geliştirmelerde buluşmak üzere :wink::medal_sports:

scs Almanya vs yeniden yaptı ama ben halen promods kurma ihtiyacı hissediyorum, Polonya tarafları halen daha eski, sadece Balkanlar’da promods geri kaldı, scs öncesi Balkanlar kötüydü, İskandinav yolları en güzel yerler ve scs nordic dlc’sinde promods’dan daha iyi olamayacak, olmak istiyorsa promods gibi bazı bölümlere kar getirecek.

1 Beğeni