ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

4 Beğeni

Şimdiye kadar harita DLC’leri 5 kez Perşembe günleri, 2 kez Çarşamba günleri, 1 kez Pazartesi ve 1 kez de Salı günleri çıkmış.

Perşembe günlerinin baskın olduğunu görüyoruz. Ve yine sadece 3 kez ayın ikinci yarısında çıkmış. 6 kez ayın ilk yarısı çıkmış.

Kasım ayının ilk yarısında çıkması mümkün değil. 10 tane blog varmış.

Aralık ayının ilk yarısı olduğuna aşağı yukarı hepimiz inanıyorsak o zaman da;
4 Aralık Perşembe hayırlı olsun diyelim.

8 Beğeni
2 Beğeni

Hesap kitap istatistik analiz :100:

2 Beğeni

Hahahahaahahahaha :sweat_smile:

1 Beğeni

Her günün 21 haziran olduğu,zamanın donduğu malum oyundan yeni oynanış videosu geliyor.

9 Beğeni
2 Beğeni

videonun başladığı nokta, Andenes, Norveç.

bu da videodaki rota. fiyortları göstermek amaçlı çekilmiş. varış noktası Svolvær şehri.

derken svolvær’den bir fotoğraf yakaladım. bu beyaz beyaz olan şeyler oyunda yok ama idare edin artık.

7 Beğeni

Videodaki görüntü kalitesi çok hoşuma gitti nedense. Güzel rota

1 Beğeni

İzlanda ile mevsimleri göreceğimize inanıyorum, bence ikisini denk getirmek isteyeceklerdir, hatta belki sürpriz olarak izlanda gameplay videosu karlı olarak yayınlanabilir fakat buna rağmen ben yine de yılbaşı yayınında mevsimlerle alakalı birşeyler göreceğimizi sanmıyorum

bildiğimiz ets2

3 Beğeni

Oyuncu topluluğu: Kuzey kutup dairesine gidiyoruz bize kar lazım.
Pavel Šebor: Oyun yaz ayında geçiyor. Bana ne.

4 Beğeni

Oynanış videosu güzelmiş. Şurada aldığım keyfi ATS’de almıyorum, oynanış saati olarakta yarıya yarıya daha az vakit geçiriyorum ETS 2’ye kıyasla. Ayrıca trafikte dolaşan Scania’ların önüne de Super logosu eklenmiş 13:27’te karışıdan gelen kamyonda gözüküyor.

6 Beğeni

Temel Bilgiler

• Bölge, İskandinavya’nın kuzeyinde – Norveç’in Nordland bölgesi içinde bulunuyor.

• İklim tipi olarak kayıtlarda “Dfc” yani sub-arktik iklim sınıflamasına uygun olarak öne çıkıyor.

• Yıllık ortalama sıcaklık yaklaşık 4.5 °C olarak belirtilmiş.

• Andenes’te yaz mevsimi ılıman, maksimum sıcaklıklar Temmuz–Ağustos civarında yaklaşık 12–13 °C’ye çıkıyor.

• Kış ise oldukça soğuk: Şubat ayında ortalama düşük sıcaklık -0.7 °C civarında.

• Yıllık ortalama ~4.5 °C olmasıyla bu bölge oldukça soğuk bir iklime sahip.

• Bu veriler hem günlük yaşama hem de seyahat planlarına ışık tutar: yazın dahi hava sıcaklığı yüksek sayılmaz, kışın ise soğuk ve gün ışığı süresi oldukça kısa olabilir.

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

10 Beğeni

Su kaplamasını da bi güncelleseler keşke

3 Beğeni

muhtemelen oyun aynı oyun ama coğrafya ne kadar farklı olursa o kadar güzel gözüküyor. iberiadan itibaren gelen 2 harita paketinde de ultra güzel işlere imza atmalarının da etkisi var. yolların bazı yerlerde daha dar olması, videonun ortalarındaki bataklık görüntüsü, yeşilliklerin hissiyatı görüntüyü güzel gösteriyor.

SCS önce mevsimleri getirmek yerine para kazanmayı seçiyor.
20 dereceyi bile görmeyen yerde 20+ derece de mi oynayacağız LMAO
İzlanda da Ağustos ayında 13-14 dereceymiş burda da aynı durum var.

Yaw SCS vallaha tepkim böyle aw bide senin süreceğin arabanın içine sokan dayı misali tepkimde var

İrlanda hava sıcaklığı olarak kurtarıyor yine iyisin SCS

1 Beğeni

Tekelleşme var. Tepki göstermezsek o da bizi dansöz gibi oynatır.

Avusturya reworkda dağların yüksek yerlerinde yol kenarlarına kar efekti yapmışlardı. Keşke Noricde’de haritanın bazı yerlerine o tarz yollar yapsalardı en azından hevesimizi alırdık.

yapmışlardır niye yapılmasın ama yine de mevsimler için bu ortam kar ve sonbahar varyasyonlarıyla hazırdır. şu an full kuzeyde geçen ortamları getiriyorlar. anatolia ile 4 mevsimi yaşatacak pavel reis ben biliyorum.

2 Beğeni