ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

Adana’ya da kar gelecek m(i)?

Hadi abicim hadi çıkarın da mercedes sürelim. Yeni kamyon için bir yıl bekliyoruz.

Yeni kasa ile eskiyi beraber çıkaracaklardır volvo da olduğu gibi, yeni kasa daha bitmemiştir yoksa eskisi zaten çoktan hazırdır diye tahmin ediyorum

Önce MP4 rework gelecek. Sonra MP5+ProCabin gelecek. Eğer 1.57 de MP4 rework olmazsa seneye kalır. Yılbaşına kadar sadece 1.57 çıkabilir. Yıl sonuna sadece 1 sürüm güncellemesine yetecek zaman kaldı. Nordic Horizons çıkacak daha. Cruising Event, Fix mix derken yıl bitiyor.

Bu arada Cruising Event’e dahil olabilecek 2 DLC daha var.

• Nordic Horizons (İsveç, Norveç ve Finlandiya’nın geri kalanı.),
  • Scandinavia, (İsveç ve Norveç’in bir kısmı burada)
  • Beyond the Baltic Sea DLC (Finlandiya’nın bir kısmı burada.)

(Nordic Horizons ve Scandinavia tamamı, Beyond the Baltic Sea’nın da Finlandiya kısmını yapabilirler. Eğer Heart of Russia çıkarsa Beyond the Baltic Sea’nın geri kalanıyla birlikte yapılır.)

Not: Cruising the Balkans’ta da 2 DLC vardı. (West Balkans ve Road to the Black Sea DLC)

3 Beğeni

Hallowen etkinliğinden sonra 1.57 çıkıp 2 harita + Scania güncellemesi ile yılı kapatacağımızı düşünüyorum. Şaş kaza 1.57 ile MP4 Rework gelirse 1.58 ile MP5 ve ProCabin gelebilir fakat bu senaryoda 1.58 anca 2026 ilk çeyrekte mümkün olur. 1.57 ile MP4 Rework gelmezse yaza kadar sarkabilir.

2 Beğeni

hayaller hayaller…

Sakalimiz da var ama dinleyen yok

10 Beğeni

Abi şunu merak ediyorum; sonraki güncellemede Scania için yeni bir şanzıman eklenir mi? **Opticruise G33CM ya da 25-38 olan modelden bahsediyorum. Bir de inşallah sesler de istediğimiz gibi çıkar.
Şu değerlere bakıldığında, gerçekten mükemmel ötesi yeniliklere sahip görünüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=9kTlvsKQpx8&t=451s 16 Haziranda çok yakında Scania’nın yeni modeli gelecek demişsin. Dört buçuk ay olmuş.

6 Beğeni

demekki daha çok işi var scania nın ondan gelmedi gelecek yıl iaa 2026 var yeni nesil scania görmek için çok heyecanlıyım ben

1 Beğeni

dostum araç hayatında neyi değiştirecek ki sert yapıyorsun, yakında yazılıp denilip bekleyen tonca oyun var steamde kimse niye gelmiyor demiyor, forum araç/lar uğruna ağlama duvarına döndü iyice biri Mercedes diyor biri Scania, dileklerinizi niyetlerinizi SiSL zaten biliyor o an hazırdı belki denmiş oldu marketing bozdu bilemeyiz ne plan girdi araya sabredin işte, yoksa sabrınız kurun modları sürün.

1 Beğeni

Scania için haklısın ancak Mercedes için kim ne derse haklı bence. Neredeyse 2 yıl oldu, saçma bi hal aldı artık.

Hiçbir şeyi tabi ki. Niye değiştirsin ki? Benim derdim millete hayal satmasınlar, icraate döksünler. Boş vaatlerde bulunmasınlar o kadar.

2 Beğeni

Boş vaatlerde bulunmuyorlar. SCSnin söz verip getirmediği araç yok. Geç olsada yine getiriyorlar. Eskiden Pavele güvenmiyordum ama artık yavaştan sözlerini tutmaya başladılar. Araç konusunda SCSnin hakkını yemeyin. Lisans bu herşey olabilir. SCS araç konusunda ellerinden geleni yapıyorlar. Zamanlamaları kötü olsa bile. Diğer konularını tabiki bilemem.

Scs’in araç yapmasında sorun yok. Markalar harbiden özellikle işi yokuşa sürecek gecikmeler falan yaratıyor yüksek ihtimalle yani mailleşme, izinlerde bildiğimiz kadarıyla hep geciktiriyor.

O yüzden bağımsız oldukları içerikler kafaları en rahat olan işler.

Alıştık zaten oynamıyorum umrumda da değil fark edin hep aynı terane oluyor. 1000 defa modele takla attıracak adamlar bitirse bile çıkaramıyor.

Ücretsiz olduklarını da unutmamak lazım. Hâliyle öncelik ücretli olanlarda. Bu da bir gecikme faktörü.

1 Beğeni

Special Transport videosu Nordic DLC de geçiyor. 1.57 sürümünde geliyor diyebilir miyiz

Haydaa mail geldi mecbur kabul edicez

8 Beğeni

15 kasım en geç çıkar gibi o zaman, gerçi iskandinavya yenilemesi ve 1.57 gelmesi lazım :thinking:

Yayın yayın yayın :smiley: yasak ne zaman kalkıyor acaba tabi müsaitlik varsa eğer :smiley:

15 Kasım erken gibi düşünüyorum daha tarih bile verilmedi ama bellide olmaz.