Ets 2 map editör hep korkuluk var

Ets 2 map editörde yol yaparken hep korkuluklu yol çıkıyor öyle birşey yoktu ama birden oldu nasıl çözerim ?

bence hepsine tek tek konu açmana gerek yok bir konu aç orda yapamadıklarını at biz yardımcı olalım şimdi gelelim sadede p harfine basıp yolun kırmızı noktasına basacaksın ordan aşağıda railing olur ordaki seçili olan şeyi None yaparsan sorunun çözülür.İyi Akşamlar :slight_smile:

2 Beğeni

Önerin için teşekkürler ama o iş biraz uğraştırıyor hiç railing olmadan koyabiliyordum bu yolları nasıl yapacağım yine ?

P’ye basıp kırmızı noktasına tıklayın yolun. Sonra alt yarıda 4 sekme vardır, oradan Railing sekmesine gelin. Railing’lerde None ve bu korkulukların isimleri yazıyordur toplam 6 adet yerde. Bu korkulukları ordan None olarak değiştirmelisiniz. Sonra da en alttan Set As Default seçeneğine bir kez tıklayın. Default yol olarak ayarlanır ve bundan sonra çizdikleriniz öyle olur. Eski yolları dönüştürmek için ise dönüştüreceğiniz yolların kırmızı node’larını seçip bu kez de Use Default seçeneğini seçmek işe yarayacaktır. İyi düzenlemeler. :slight_smile:

Bide hocam bişey sorucam şu prefabların yanına nasıl terrain koyarız ben bitane yer yaptım orası öyle kaldı siyah siyah nasıl terrain koyabilirim ?