Euro 6 Rework
Yav Zamanında Selçuk abi Euro5 hakettiği değere kavuşacak demişti yenilenceğini duyurmuştu fakat az önce Selçuk abi gösterilen fotoğrafa E5 mi dedi? Bu Euro6
Bu euro 5 değil ki?
Araç Euro 6 tampondan belli ediyor kendini.
SiSL E5 dedi diye böyle konu açtım
O da yanlış gördü. Adam yorgundu.
Man TGX Euro 5 dururken Euro 6 modeline rework yapmak garip olmuş bence.
SCS sol gösterip sağ vurdu bir sonraki adımını belli etmiyor öz firmam benim herkes E5 beklerken E6 şoku
Umarım Euro 5 tir. 2012 den beri aynı şekilde duruyor araç.
Araç Euro 6
şahsen hiç gerek yok ne ilk kasaya nede sonra gelen tgx’e. son model mevcut zaten o yeterli. en kötü alakasız model eski scania ikisini tek modelde toplayıp modifiye seçeneği koysalar çok iyi olacak. rjl modu gibi.
Tuning gelecekse gerek olabilir.
Nemiro’nun gösterdiği bu iki resim aynı gibi. Nemiro bile farkı anlayamadı. Arada hafif renk farkı var. Sanki biri yeni biri eski gibi.
Image 5 →
Image 6 →
Yayında Euro6 gösterip Selçuk abinin Euro5 olması gerekiyordu demesinden zaten tahmin etmiştim. Euro5 ve Euro6 birleşecek. Büyük bir ihtimal 2 fotoğraftan birinin Euro5 olması gerekiyordu fakat ya yanlışıkla yada son dk alınan bir kararla 2 Euro6 fotoğrafı koydular.
İki aracı birleştirmeleri mantıklı bir karar olmuş. Kasa aynı zaten.
Renault T 2013 - Renault T Evolution gibi düşüneceğiz o zaman.
Üstüne de mis gibi Man Tuning Pack gelecektir.
madem öyle birleşicek aynısını scania r/streamline içinde yapsınlar bari. man’dan çok seveni var scania’nın. düzgün bir model olsa eski kasa scania kullanıcam yine.
Ona da sıra gelir merak etme.
Her araca yapılması gerek aslıdna rework. Eskilerin grafikleri kötü duruyor.
Biraz absürt gelebilir belki ama Scania 7 serisine bile (Next Gen) rework lazım. Evet. İç mekan modelleme kalitesine laf yok ama dış görünüm biraz değişik, tam olamamış gibi duruyor.