ETS 2 - MAN TGX Euro 6 Rework [Ana Konu]

Euro 6 Rework

4 Beğeni

Yav Zamanında Selçuk abi Euro5 hakettiği değere kavuşacak demişti yenilenceğini duyurmuştu fakat az önce Selçuk abi gösterilen fotoğrafa E5 mi dedi? Bu Euro6

Bu euro 5 değil ki?

Araç Euro 6 tampondan belli ediyor kendini.

SiSL E5 dedi diye böyle konu açtım

O da yanlış gördü. Adam yorgundu.

Man TGX Euro 5 dururken Euro 6 modeline rework yapmak garip olmuş bence.

1 Beğeni

SCS sol gösterip sağ vurdu bir sonraki adımını belli etmiyor öz firmam benim herkes E5 beklerken E6 şoku

Bize göre soldaki Euro 5, sağdaki Euro 6. Karıştıran varsa inceleyebilir.

3 Beğeni

Umarım Euro 5 tir. 2012 den beri aynı şekilde duruyor araç.

Araç Euro 6

1 Beğeni

şahsen hiç gerek yok ne ilk kasaya nede sonra gelen tgx’e. son model mevcut zaten o yeterli. en kötü alakasız model eski scania ikisini tek modelde toplayıp modifiye seçeneği koysalar çok iyi olacak. rjl modu gibi.

Tuning gelecekse gerek olabilir.

1 Beğeni

Nemiro’nun gösterdiği bu iki resim aynı gibi. Nemiro bile farkı anlayamadı. Arada hafif renk farkı var. Sanki biri yeni biri eski gibi.

Image 5 →

Image 6 →

1 Beğeni

Yayında Euro6 gösterip Selçuk abinin Euro5 olması gerekiyordu demesinden zaten tahmin etmiştim. Euro5 ve Euro6 birleşecek. Büyük bir ihtimal 2 fotoğraftan birinin Euro5 olması gerekiyordu fakat ya yanlışıkla yada son dk alınan bir kararla 2 Euro6 fotoğrafı koydular.

İki aracı birleştirmeleri mantıklı bir karar olmuş. Kasa aynı zaten.

3 Beğeni

Renault T 2013 - Renault T Evolution gibi düşüneceğiz o zaman.

Üstüne de mis gibi Man Tuning Pack gelecektir.

4 Beğeni

madem öyle birleşicek aynısını scania r/streamline içinde yapsınlar bari. man’dan çok seveni var scania’nın. düzgün bir model olsa eski kasa scania kullanıcam yine.

4 Beğeni

Ona da sıra gelir merak etme.

Her araca yapılması gerek aslıdna rework. Eskilerin grafikleri kötü duruyor.

Biraz absürt gelebilir belki ama Scania 7 serisine bile (Next Gen) rework lazım. Evet. İç mekan modelleme kalitesine laf yok ama dış görünüm biraz değişik, tam olamamış gibi duruyor.