Ets 2 Logitech G25 Gaza Kendiliğinden Basma Sorunu

İyi akşamlar. Elimde bir Logitech G25 var. Ets2 oyununa girip ayarlarımı yaptıktan sonra sürüşe geçince kendiliğinden otomatik gaza basıyor. Ve bu sorun hiç kesilmiyor. Ne yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

O sorun internet cafede g29 ile oynuyorum ayni sorunu yapiyo ordaki adamlar toz birikmesinden uyo dediler ne kadar dogru bilmemde pcden ayarlar yapmaya calistim cozemedimde

1 Beğeni

Ayarlardan Kontroller kısmında Gaz Ölü Ekseni bölgesi içindeki ayarı sağa doğru kaydırın deneye deneye kendiliğinden gazı kesene kadar oyun içinde bu işlemi yapın. Genelde gaz pedalında kaynaklanan sorundan oluyor. Bende de Fren pedalında sorun var, fren ölü eksenim biraz benimde yüksek.

1 Beğeni

Logitech potansiyometre temizliği yazarsan detaylı videolar çıkıyor. Onları izleyip temizleyin. Yağsız kontak spreyi ile de temizleyebilirsin. Sorunu ölü bölge ayarı ile de çözebilirsin fakat pedalına ilk kısmını ölü yapıcaksın bastığında hiç bir etki olmayacak. En doğrusu temizlemek.

1 Beğeni

Hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sorunu başka bir yolla çözdüm ancak sizin söylediklerinizi de yaptım. Tekrar teşekkür ederim. İyi günler.