ETS 2 KRONE Dorseleri DLC - Ana Konu

yıl sonu çıkmayacak sadece yılın sonuna doğru

Umarım Schmitz de gelir

Bari Etkinlikte Krone Kalsın

tırcının isyanı açılın !!!

1 Beğeni

Etkinlikteki Krone dorsesi bana çok kötü geldi. Stop lambaları vs. önümdekinin sinyal verip vermediğini, frene basıp basmadığını anlamak çok zor.

Şimdi Youtube’ta Omran isminde bir kanal bu videoyu paylaştı.

Bahsettiği treylerlerin çoğu ::düzeltiyorum, hepsi:: oyuna “Yenilenen Treylerler” adı altında eklenecek ücretsiz treylerlerden. Sadece minik bir kanıt ile: Bu treylerler Krone DLC’ sine ait ise Krone logosu nerede? Demekki bunlar lisanssız treylerer.

Just thinkin’

1 Beğeni

SCS videosundaki bölümleri kesip yayınlamış beta tester falan da değil.

Hasan abi eğer yanlış bir bilgiyse kaldırabilirim. Ben öyle görünce paylaşmak istedim. Hem burda doğru olup olmadığını da öğrenmiş olurum düşüncesiyle paylaştım.

DLC’nin son görüntüleri değil canlı yayın videosundan aşırtmış montajlamış güzel olmuş ama yine de tık almak için bir hile karışıklığa yol açıyor.
Beta testerlar yayınlacağı zaman zaten haberimiz olur o yüzden SCS’in bunu çıkarmasına daha çok var.

Krone geldiğinde arka tamponu böyle buna benzer tiplerde yaparsak güzel olur resimde güzel duruyor lambalar felan hoşuma gitti

veri tabanında k isimli bir dlc vardı onun boyutu eklendi sanırım krone baika bir şey gelmiyor akla zaten Schwarzmüller boyutu 20 mb bununki baya yüksek hoşuma gitti ilerde kokusu çıkar zaten cumayı beklemek gerek

3 Beğeni
1 Beğeni

Niye bilmiyorum ama iveco biraz değişik gibi zaten ilk o gözüme çarptı dorseden önce

Yan etekleri ve panjuru fsrkli

Iveco yenılenecek ya da yenı model Iveco oyuna gelecek herhalde

Iveco’nun yeni çıkarttığı XP modeli, kasa olarak stralis hi-way’in kasasını kullanıyor. En büyük fark ise CNG yani doğalgazlı motor kullanması, yakıt konusunda en iyi CNG motorlardan birisi.


Ets 2 ye eklenirmi eklenmezmi şu anlık öyle bir muhabbet yok. Ama eğer eklerlerse motor sesi farklı olacağından ve benzinliklerde değişim olacağı için baya uzun bir iş olur.

4 Beğeni

Aynen ats ye de lng ıle calısan araclar gelse ıyı ılolur

1 Beğeni

Krone dlc gelıyo sanırım yenı konteynır tasıcıyıcısı resımdekı herhalde