Krone dorse skini nasık yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
hocam krone dorse ama hangi versiyonu ? megaliner mı ? yoksa profliner mı ?
Profliner tercihim
hocam benim hazır psd ve scs uzantılı bir winrarım var size yollum siz üzerinde oynama yapın sadece sonra kayıt edip onun içine atın kullanın ?
Çok iyi olur hocam bekliyorum
Bana da atın geçenler uğraşmayı düşünüyordum.
Hata indir buyrun hocam
benim dorsem bu siz kendinizide göre ayarlarsınız normal de bu dorse krone boyamalıydı photoshop ta elimden geldiği kadar beyaz düz hale getirmeye çalıştım arka kısımda krone reklamı olucak onun sadece renkleriyle oynayıp siyaha yakınlaştırdım yan kısımlara istediğiniz gibi tasarım yapabilirsiniz iyi günler psd yi açınca anlarsınız zaten
Teşekkür ederim birazdan deneyeceğim
rica ederim hocam eğer yaparsanız buraya da bittikten sonra ki halini atarsanız sevinirim
Daha yeniyim bu skin işlerinde biraz uğraşmam lazım yapınca gönderirim buraya tabii
Takıldığınız yerde yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim inşallah bi sıkıntı yaşamam
Aslında biri videosunu çekse harika olurdu. Uşaklı arkadaşın videosuyla yapmaya çalıştım olmadı Krone dorse farklı olduğundan herhalde.
hocam tasarımı bana atın size scs halinde gönderim.
1----hocam tasarımı yaptıktan sonra farklı kaydet D3D/DDS olan fotoğrafta gördüğünüz kısma gelin kaydet tıklayın.
2----sonra DXT5 Fotoğraftaki gibi yapın. üsten 4. olan fotoğraf ta tam göremiyorsanız. save yapın.
3—myskin.zip\vehicle\trailer_owned\upgrade\paintjob\krone_profiliner\profiliner bu uzantıları takip et hocam orada old.dds dosyası var onla değiştir.
4— sizde dds kaydetme yoksa youtube da yüklemesi var - YouTube buyrun videosu hocam sonra yazdıklarımı tekrar yaparsınız

hocam bu kadar anlatabildim.
Arkadaşlar selamunaleykum benim konum bu değil ama size bişey sormak istedim elinde EVR SOUND ses modu olan arkadaşlar var mı ? Varsa bana atabilirmisiniz ben hesap açıp satın alamıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.