ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

La ben 59 kb dedi :smiley: güncelleme bu ne aa D

Selamlar, İberia dlcsine ilk defa adım atıyorum da gezilecek rota, şehir önerir misiniz. Sıkılmayalım oyundan(Uzun zamandır girmiyorum doğru dürüst.)

2 Beğeni

Algeciras-Murcia arası güzeldir. Kıyı şeridinden gideceksin ama.

2 Beğeni

Şu aa yüzünden oyunu oynamıyorum gözüme batıyor.

2 Beğeni

Keşke anti-aliasing’den şikayet edecek kadar iyi bilgisayarımız olsa…

1 Beğeni

Barcelona - Algeciras
Algeciras - Murcia
Lizbon - Porto
Sevilla - Valensiya
Barcelona - A Coruna

Konkis… (adını unuttum :man_facepalming: :upside_down_face: :rofl:) ile başlayan ödülü bu yollardan gidip gelip ayrılarak aldım :joy:

Bunlar olmadı hep sahil şehirlerinden git sonra köy yolu gibi olan yollar ve en son İberia için yeni eklenen yollara git. Eğer şehirlerde vs. gizli yol bulursan sonuna kadar git bazı yollar hep kollara ayrılıyor ben daha 2 tane buldum başka var mı bilmiyorum. Madrid’e git kavşaklarda kaybol dur otobanlara girmeye çalış :joy:

2 Beğeni

1.44 te gideriz oralara usta :smiley:

1 Beğeni

Beraber iberia’yi turlayacak var mı ?

iberya çok satmış
satmış
öyle böyle
değil
satmış

13 Beğeni

1.46 grafik güncellemesi gelir mi sizce

Greece DLC ile Mallorca adasından daha küçük adalar gelmiş oluyor. Mallorcalılar üzülecek şimdi biz niye yokuz diye. Bir gün gelir o da elbet…

(İspanya ana karası ile Yunanistan ana karası yüzölçümleri karşılaştırılamaz ama ada adadır.)

6 Beğeni

böyle bir dlc’nin varlığını unutmuşum, toplam 2-3 defa gitmişimdir, çok uzak. :smiley:

1 Beğeni

Bende büyük umutlarla almıştım.Ama oyundan soğudum zamana denk gelmesinden yada tamamen otobanlardan oluşmasından dolayı hiç hoşlanmamıştım.
Fps düşüşleri yenilenen almanya ve west balkans kadar olmasada var.