ETS 2 - Iberia DLC "Portekiz, İspanya" [Ana Konu]

almam ki o zaman 1 sene beklerim gerekirse black sea yı bekledğim gibi

Bu arada Iberia için bir fix güncellemesi yayınlandı

videonun 1.15 deki teslimat yeri ne güzel öyle :slight_smile: çok gerçekçi. istediğim gibi olmuş :slight_smile:

2 Beğeni

Müzik çok iyi değil mi ya?

Gerçekten çok güzel bir atmosfer…

Darısı Ege’ye, Akdeniz’e…:wink:

9 Beğeni

Güncellemeyi almak için public_beta seçilmesi gerekiyor

1.39 da oynanabilecek değil mi iberia ?

Hayır. 1.40

Bence en fazla 55 falan olur. Dlc ler genelde 4-5 lira artmış gittikçe. 60-70 lira falan çok yav oyun parasına dlc mi alınır :smiley:

optimizasyonu iyi olsa bari :d

Bugün akşam promodsta ispanyadayken zaragozaya gidiyim dedim şehre tam girmişken keşfedildi diyip altta başarım belirdi 5/49 olarak
:thinking: ismimi tam hatırlamıyorum Ama sanırım bu iberia ya ile gelicek başarımlar ile mi alakalı anlamadim çünkü resimi yoktu başarımın :smiley: heralde iberia ile gelicek şehirlerde bulununca oyun sapıttı başarımı aktif etti :smile:

3 Beğeni

6 Beğeni

24 Beğeni

wowow kim gidicek şimdi o kadar yolu?

32 Beğeni

Hadi hayırlı olsun :smiley:

1 Beğeni

İyi işte en az 4,5 video gelir artık.:blush:
Ambargo ne zaman kalkıyor?

Ortam seslerini şu an burada duyabiliyorum. :smiley:

15 Beğeni

Tekrarini izleriz artık :smiley: yarın sınavım var :confused:

1 Beğeni

Şimdilik Oscar abimizin videoları ile idare edelim :smile:

4 Beğeni

Gözle görmedikçe anlaşılmaz. Çok canlı, çeşitli ve renkli dolu dolu bir ortam hazırlamışlar. Kamyonculukla bunların ne ilgisi var? Yok işte olay turizme döndü ve gerçeğe en yakın şekilde aktarmaya çalışıyorlar. Müthiş bir olay. Daha fazla detaya indiklerini zaten ekran görüntüleri ve tanıtım videosundan görmüştük.
O bölgede olduğunuzu anlıyorsunuz ama bu 1.40 olmadan zor olurdu. Bizim haritalarda kullanılacak o kadar çok şey var ki :smiley: Sırf bu içeriklerle kurgusal haritalar bile hazırlansa on numara olur.

• Videolar stok araç sesleri ile olacağı için biraz keyifsiz gelebilir.
20 Beğeni