geçen ets screenshot’larımdan birini beğenmişti yanlış hatırlamıyorsam, evet evet bizi duyuyor ama cevap veremiyor rehin olabilir scs de
Bu akşam imkan olursa ben de açarım. Hem Scania sesini denemek istiyorum hem de kaç gündür oynayamadık.
İş hayatınızda yaşamınızı öncelikle işinize göre ayarlamanız gerekiyor; bazen alınan kararlarla birçok şeyden bir süreliğine uzak kalabiliyorsunuz; mesela alınan yurt dışına açılma kararı nedeniyle uzun bir süredir hem ülkemden hem de Park’tan, sizlerden uzak kaldım ama çok az kaldı diyebilirim yakında hasret biter diye tahmin ediyorum.
Ayrıca belki de elimiz boş dönmeyiz, havadaki kuşların fısıltılarıyla bomba gibi haberlerle ülkeye döneriz.
Yurt dışı derken, Çek Cumhuriyeti falan mı
Congratulations JOHN
Yeni SCS Software CEO’su @can20
prag
Kolay gelsin kardeşim, sen işlerini ve hayatını düzene sok, biz hep buradayız merak etme
düşünsenize bu @can20 aslında pavel sebormuş ve anne tarafı türk olduğu için bi adı da canmış. burda tahmin yapıyom ayağına bizi trolluyomuş. valla olur mu olur ha
Chatte #ReworkNorthofPortugal yazıyorlar Boş kalmasından ya da şehir azlığından yakınıyorlar sanırım.
Valensiya’dan Napoli’ye feribot açmışlar. Güzel olmuş.
Göndermeler vol9864343333
port de sagunt tan bi yere feribot var nereye olabilir ?
Palermo’ya sanırım.
Açıkçası bu harita biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Çok fazla boşluk göze çarpıyor ATS haritalarındaki gibi. ETS 2’de alışkın olmadığımız bir görüntü. Umarım detaylarla bu durumu kurtarabilmişlerdir.
Bkaakco bugünkü videoda red kayaları vardı ETS 2 İspanyada yani ats ortamı var yetmezmi daha iyi manzara var diğer ülkelere nazaran
Andorra kısmı cidden boş duruyor. Eklenebilirdi aslında
Sanırım feribot güzergahları bu şekilde
- Barcelona-Napoli
- Barcelona-Marsilya
- Valencia-Palermo
- Bilbao-Plymouth
- Santander-Plymouth
- veya 5. feribot bence Roscoff feribotu.Bilbao ve Santander zaten yakın birbirine saçma olurdu ikisi de Plymouth olsaydı.