ETS 2 - Heart of Russia DLC [Ana Konu]

@HasanOfke @23necmettin Kesin olarak gelmeyecek yerler için boşuna hayaller kurmayın bence
@YunuSS35 Yanlış hatırlamıyorsam Ekim ayında yapılmaya başlanan tırlar var ama model olarak ne gelecek şuan bilinmiyor.
Aslında bakarsanız oyuna yeni model tırın eklenmesi oyunu değiştirmez, bunun örneğini çok görüyoruz. 4 model tır eklendi fakat şuan adından söz eden yok, tabii bu kullanıcıya göre değişir elbette. Kullanıcı olarak oyunu gerçek anlamda geliştirecek ve zenginleştirecek birkaç fikir bulabiliriz hazır Selçuk Bey’de aramızdayken değil mi? Sürekli tır bekleyerek oyunu oynamak bence bu tam olarak gerçek anlamda oyunu oynamak olmuyor. Neyse bu konu çoook uzar, herkese iyi sohbetler :smiley:

2 Beğeni

Ekim ayında başlandığını nereden öğrendin??

1)Oyuna yeni model tırın eklenmesi oyunu değiştirir. Oyuncu yeni çıkan tır ile daha çok oynar. Ayrıca yeni çıkar tırlar trafiğe de eklendiyse oyundaki çeşitlilik artmış olur.
2)Yeni eklenen tırın oyunda ne gibi bir değişiklik yaratmasını bekliyorsun cidden merak ediyorum. Denizde yüzen veya uçan bi tır mı olsun ki oyunu değiştirsin?
3)ATS’ye 4 model tır eklendi forumdaki Screenshots konusuna bakarsan %80 en son eklenen 4 tırı kullanıyor.
4)4 tır eklendikten sonra oyuncuların ne gibi bi söz etmesi gerekiyor? Tırlar çıktı çok güzel herkes oynuyor hatta fotoğraflarını paylaşıyorlar.
5)Sürekli tır bekliyoruz çünkü markalar 6-10 yıl aralığında yeni model çıkarıyorlar. Ama SCS tırları ilk çıktığından ortalama 2-3 sene sonra getirdiği için etkisi azalıyor. Hali hazırda piyasada olan ve oyunda olmayan son modeller:
-Iveco S-Way (2019)
-Mercedes Benz Actros MP 5 (2019)
-Man TGX (2020)
-Volvo FH (2021)
6)Kullanıcı olarak oyunu gerçek anlamda geliştirecek ve zenginleştirecek birçok fikir var elbet. SCS’de oyun motoru ve teknik altyapısı yettiği sürece yapmaya çalışıyor.
7)Oyuncu sürekli tır bekliyor çünkü oyunda en son model 3 tane tır var (DAF, Scania, Renault). Oyunun ana amacı tır sürmek ama yeni tırdan çok oyunu değiştirecek şeylerden bahsediyorsun.
8)Nedir yani bu yeni gelecek tırlara alerjiniz anlamıyorum. Sanki yeni tır modeli oyuna gelecek yeniliklere engel oluyormuşçasına “Yeni tır gelmesin yeni özellikler oyuna eklensin.”
9)Son sözüm de kendini bu forumda SCS’yi anasından babasından daha çok seven tiplere;
Bu yazdıklarımın hepsi @Hercules 'e cevaben yazılmıştır. Konuyu saçma sapan yerlere çekecek olan tipler de bi zahmet forumun huzuru açısından burada benle sidik yarışına girmesinler.

15 Beğeni

scs nin satış politikaları arasında en büyük paya sahip harita dlcleri her yıl oyunun kendi satış ücreti kadar para kazanıyorlar bu sistemden o kadar kolay vazgeçmezler ileride avrupa etkileşimli ülkelerlede gelecektir (rusya avrupası rusyanın toplamının sadece %25i ve rusya avrupasının güney ksımının gelmemesi yukarıda bence yazdığım senaryoyu güçlediren ibarelerden sadece 1i (hem ukrayna ve moldova hemde türkiyenin karadeniz kıyısı şehirleri (samsun (liman ile etkileşimli AB ulaştırma fonunda katkısı ile yapılan samsun- sivas demiryolu) trabzon(iranın avrupaya ticaretinde önemli bir noktaya sahip) yeni yapılacak filyos limanı(türkiyenin en büyük doğal gaz rezervinin üretileceği liman olaması) vb.) romanya( kostence limanı (romanyanın en büyük limanın)) ve bulgaristanın limanları oynamayı güçlendirecek materyeller sağalar) çünkü oyun zaten ülkeler şehirler yollar (o bölgenin ekonomik yapısı ve etkileşime bağlı tasarlanıyor ve yansıtılıyor) Avrupa ile ekonomik ortaklıklarda hem ülkenin (örnek: son günlerde olan Türkiye ile İngiltere serbest ticaret anlaşması gibi mesala ) popileritesini artırıyor ve oyuan eklenmesi için oyun yapımcılarına info sağıyor o yüzden bir gün gelecektir.

Böyle bir şey olduğunu bile ilk ağızdan duymak heyecan verici. Demek ki beklentiler boşa değil

KAMA3 lisansı gelir artık. Yeni KAMA3 çekicisi çok güzel ve avrupa tarzı. Oyuna gelmeli açıkçası.

1 Beğeni

bazı insanlar tüm gücü ile beta tester’lık kapmaya çalışıyor. (çaycılık daha uygundur) eved, ibretle onları izliyoruz.
resim

3 Beğeni

çıkmaya yakın kapak fotosundaki ets logosunu ve russia yazısını sağa kaydırıp arkadaki yola tır koyarlar yaklaşık 10 ay sonra

iveco değilde şöyle güzel bi beyaz lada koysalar hiçte fena olmaz :smile:

Ne Lada ne de Iveco. Hatta Iveco’nun ne işi var? Koyulması gerken çekici Kamaz 54901’den başkası olamaz.

9 Beğeni

Actros ve yeni Man’ın yasak aşkının meyvesi herhalde bu :slight_smile:

6 Beğeni

kamazı bende isterim ama sırf bu tır için yeni marka getireceklerini sanmam

bu yoruma nıye bu kadar güldüm :smile: :smile: :smile:

1 Beğeni

Ben modlu haliyle baya bi yol yaptım ama orjinalini gelse kesinlikle hayır demem aynı markalar dan sa farklı markaları görmek bizim için daha karlı

4 Beğeni

Sen o kısmı hiç anlamamışsın belli dostum kaç madde yazmışsın ayrıca :slight_smile:

O kadar uzun cevaba tek cümle yazmam yeter sanırım destan yazmaya gerek yok değil mi? :slight_smile:

Her şeyi yap bunu yapma üzerine alınma dostum sakin :smiley:

Yazılan her cevaba bu arkadaş gibi @Burak39 sanki şirkette çalışıyormuşçasına gibi cevaplar vermeyin arkadaşlar, hepiniz aklı başında insanlarsınız zaten bunu biliyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Kardeşim Avrupa’nın tamamı bittikten sonra ne olur bende bilmiyorum açıkçası

Belkide rusya bayrağının arkasında bir tır saklıdır? :thinking:

1 Beğeni

Avrupa bittikten sonra ne olacak? Ya eski yerler rework yapilacak ya da artık asyaya doğru geçiş olacak. Geçimlerini bir şekilde sağlamak zorunda sonuçta harita ekibi değil mi?

avrupa bitince ne olucak söyleyeyim scs ye para lazım ekmek teknelerini çevirecek işler lazım ets2 için söylüyorum avrupa bitince asyaya geçmek oyunun adı açısından yanlış bi karar olur isim değiştirmekse yılların ismini değiştirmek kötü bi seçenek olur ats olarak amerika haritası komple bitene kadar avrupa çoktan bitmiş olur eski yerleride güncellerler sonrasında yeni oyunu piyasaya sürerler WORLD TRUCKS SİMULARTOR adında mesela hem amerika hemde ets ye yaptıkları tüm ülkeleri aktarırlar (bu o kadar da kolay olmaz ama) sonrasında ise geri kalan asya afrika derken tek tek ülke dlc leri çıkarırlar hem oyun dünya oyunu olur hemde scs para kazanır
uzun lafın kısası avrupa bitince asya tarafı gelmez bence eğer yeni oyun yapmaya üşenmezlerse

1 Beğeni