ETS 2 - Greece DLC "Yunanistan" [Ana Konu]

bu artık kişisel bir davadır. scs seninle hesaplaşacağız. :grin:

9 Beğeni

Yunanistan DLC’si bu akşam 21:00’de çıkacak. Bununla birlikte Greek Mythology Paint Jobs paketi de yayınlanacakmış. Heavy Cargo Pack DLC için 3 yeni iş makinesi kargo olarak eklenecek.

4 Beğeni

F1 asfaltı mı var gene yollarda? Mis gibi alt takım iki milyon km dayanır.

2 Beğeni

Kurt bunların mitolojisinde de var mıydı ya? Yoksa bunuda mi çaldılar

1 Beğeni

Kerberos bunun adı. Vardı yanı

Kerberos - Vikipedi

1 Beğeni

Kurt gibi duruyor resimdeki

Bildiğiniz kurt bu

O sırada dandik yüzüne bakılmayan baştan savma yapılmış kütüphanesinde ekli olduğu halde kullanılmayan kütüphanesinde ekli olmayanların almaya zahmet etmediği Türkiye ile alakası olmayan Türkiye paintjob pack :clown_face:

2 Beğeni

Bankanın doları kaçtan keseceğini bilmediğim için çıktığı akşam almayıp yarına bırakıcam. Bu arada işe yaramaz boyama paketlerine tam gaz devam, oyunda şurayı düzeltin desen önceliğimiz değil deyip geçerler ama bunlara zamanları bol. Yeni Daf ve Man hariç kamyonların stok kornalarını bile güncellemiyorlar veya led ve aydınlatma farları 2014’ten beri oynuyorum hala aynı.

4 Beğeni

Bankaların websiteleri ve mobil aplikasyonlarında döviz kısmından o an ne kadar keseceğine bakabilirsiniz.

Aşırı farklar olacağını sanmam keseceği miktar değişmez özellikle devasa şekilde vs. Bence oynayacaksan al direkt bekleme boşuna.

Bunu videoda gösterip güncellemeye eklememişler.

1 Beğeni

bu makine, greece dlc ile geliyor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Nedendir bilmiyorum makineyi DLC paketi ile gelecek şekilde şartladım kendimi.

Greece DLC Fiyatı Ne olur?

• 11- 12 Dolar
  • 10 Dolar
  • 9 Dolar
  • 8 Dolar
  • 7 Dolar
  • 6 Dolar
0 oylayan
1 Beğeni

yayın başladı

6.05$ olacak.

5 Beğeni

Kaynak neresi

1 Beğeni

Kaynak yok. Tahmini. Fazla büyük bir ülke değil. Benim için ATS’nin bir Eyalet DLC’siyle aynı boyutta. ATS DLC’leri(Texas hariç) her birinin fiyatı 6,05$ olduğu için bu DLC’nin fiyatının bu olacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

Yunanistan DLC’si birazdan çıkmak üzere