Ports, New Ferries ve Coastal and Island Cities bloglarını tek blogda birleştirmişler.
1. BIG in Greece
2. Greece - Release Date Announcement
3. Greece DLC - Release
Kaldı 3 blog.
Ports, New Ferries ve Coastal and Island Cities bloglarını tek blogda birleştirmişler.
1. BIG in Greece
2. Greece - Release Date Announcement
3. Greece DLC - Release
Kaldı 3 blog.
çok güzel görünüyor biraz west balkans ı andırıyor, yeni volvo ile birlikte güzel gider
5 Aralık’ta çıkabilir muhtemelen, West Balkans bloglarında big in west balkans blogu release date blogundan sonra yayımlanmıştı, haftaya perşeme muhtemelen öğrenmiş oluruz
Önümüzdeki hafta %99 ihtimalle Release Date Announcement bloğu gelecek.
Önümüzeki hafta önizleme maili gelir ama onlar da bize vermeden önce kendi yayınlarında bir kısmını gösterirler.
Greece şu açıdan güzel küçük bir yer ve adalar vs. derken her yer özet olarak hazırlanınca hep bir şey görüyorsun. Her taraf önemli oluyor. O tarafa gitsen bir şey var bu tarafa gitsen bir şey var.
Acaba şuradaki ara sokaktan içeriye girebiliyor muyuz?
Bir dakika Yabancı Damat dizisindeki Sakız adası sahnesi blogda buraya Chios demiş o zaman Chios dediği yer bizim 12 adadaki Sakız adası oluyor o zaman.
Videonun 15.35 dakikasında dediğin sokak gözüküyor ve SCS burada oynanış videosu çekerken yoldaki X işaretlerini göstermeyi kapatmış yani orası kapalı olur tahminimce
Bu arada en azından ETS 2 için 3 hafta içinde 1.53 tam sürümün gelmesi kesinleşmiş oldu.
Suriye her masada
vallah bıktım
çok pis sövecem artık bitsin bu ızdırap
Yav bırak SCS Software’i satın alma planlarımız vardı. Yan çizdin ve artık Hasan efendiyi tanıyamıyorum.
Türkiye ne zaman geliyor? Sen ondan haber ver
yazının sonunu oku
İçten içe bir SCS hayranı olduğunu belli etme bari Eyy Hasan efendi şirketi satın almak için çalışmalara başlıyorum.
Steam başarımları steam üzerinde listelendi. Geliyor gelmekte olan.
Vay be 5 yıl sonra aralıkta çıkacak bir harita dlcsi olacak.
SCS bugün twitter üzerinden Yunanistan temalı akrostiş yayınladı, bu akşam çıkış tarihi duyurusu bloğu gelmesi muhtemel (bugün duyuru gelirse 3 Aralık’ta çıkabilir)
https://x.com/SCSsoftware/status/1858800063394332828?t=gSBVAIgaMKV93KQn2LcfMw&s=19
5 senedir oyuna doğru düzgün harita DLC’si gelmiyor da denebilir. Gerçi gene durum düzelmiş denemez. Ne kadar çok güzel yolları olsa da Yunanistan büyüklük açısından diğer ETS 2 DLC’lerinden küçük ama bir önceki DLC ile arasında 1 yıl süre oldu. İberya korona yüzünden gecikmeye uğradı, West Balkans da HoR yüzünden kendinden önceki DLC’den 2,5 sene sonra çıktı…
Neyse ben de yayın açacaktım fs25te bunun da yayınına bakarız. Sakın türkiye sınırına gelmeyin sakınnn