Haklısın bu konuda bunu düşünememiştim
İnşallah öyle olur
Scs formunda sondaki hotelin yeri bulmuşlar.
gemi içi de güzel olmuş. keşke geminin üst tarafına falan çıkılıp park etmesi falan olsa
onu yapacak birisi var
ya aslında normali de o değil mi? yani hani biraz gerçekçilik olacaksa en azından öyle bir şey olsa fena olmaz. bu arada sakız adası çok güzel olmuş. diğer şehirlerini vs sini de merak ediyorum
Video’yu ancak şimdi izleyebildim. İzmir’de doğup büyümüş olarak demek istiyorum ki ada bana Ege Bölgesi tatil kasabalarının havasını verdi. Çok hoşuma gitti. Yine çıkar çıkmaz alıcaz. Başka seçenek yok.
üste çıkmaktan daha çok içeride park etmiş araçlar olsa …
Girit dışındakiler ufak eklemezler derken Sakız, Midilli ve Rodos adasını eklemişler Bizim eklenmemiz için bir adım daha yaklaştık ama yılbaşında İrlanda ya da İzlanda gelir gibi belki ters köşe yapıp Türkiye’nin devamını duyururlar
Yeni Volvo gelsin ya da gelmesin haritayı Volvo’yla dolaşıcağım kesin.
rodos ve sakızın da ekleneceği öngörülmüştü parkta, yunanistana ait hatrı sayılır derecede fazla ada varken sadece girit ile kurtulamazlardı.
yılbaşı yayınına kadar yunanistan çıkmış olur zaten, yılbaşı yayınında da artık yeni dlc den ipucu verirler, izlanda bana mantıklı gelmiyor irlanda dışında da yer kalmadı gibi bişey belarus bölgesini saymazsak neresi olucak başka ki
Acaba DLC çıkınca Promods ekibi İzmir’i yapar mı?
Yaparlar bence
Evet ya, Çanakkale merkezi çalmışlar. Komşi gene yaptı yapacağını.
Hayııırrr olamazzz hayıır