ETS 2 Gerçek zamanlı hava durumu

ETS 2 ye gerçek zamanlı hava durumu güncellemesi niye yapılmıyor. Microsoft Flight Simulatörde ki gibi bulunduğu konuma yakın noktadan online olarak hava durumu verilerini alıp hava koşulları değişken olabilir. Konuma, Rakıma ve sıcaklığa bağlı olarak belli yerlerde hem yağmur hem de kar yağışı da olabilir. Bu şekilde bir mod da yok hiçbir yerde. Ya sadece yağmur, ya da kar modu var. Çok eskiden king of the road oynardım. Belli bir yere geldiğinde yağmur kara dönerdi. Böyle bir talebi oyun yöneticilerine nasıl iletebiliriz. Ya da mod olarak yapabilecek var mıdır acaba?

Harita ölçeğinden dolayı güncelleme veya mod yapılmıyor. Microsoft Flight Simulator de harita ölçeği 1:1 iken Euro Truck Simulator de 1:19 harita ölçeğinde.

2 Beğeni

harita ölçeği ile alakası yok, omsi 2’de dünyadaki çoğu şehirin hava durumu var, istediğiniz şehri seçince skybox değişiyor, dinamik değildi, bence ileride gelir, ülke değiştirince gelen bildirimi promods’da olduğu gibi şehir şehir ayırırlar, şehir değiştiridikçe skybox değişir, bende yağmur kapalı olmasına rağmen hava arada bulutlanıp kararıyor, hauin’de yağmur kara dönüyordu aynı firma olduğuna göre ilerde yaparlar.

3 Beğeni

10-15 yıla gelir

fernbustada vardı dinamik hava durumu ama onda biraz garip çalışıyordu :smiley:

2 Beğeni

‘‘Gerçek zaman’’ olabilmesi için ölçeğin 1:1 olması lazım.Ölçek rakamı düştükçe oyun zamanı daha yavaş gerçeğe yakın akmaya başlar.