Merhabalar, birkaç aydır üzerinde çalıştığım ilk projemi size duyurmak istiyorum. İlk olarak, memleketim olan Giresun’dan başlayıp tüm Doğu Karadeniz’i içine alan bir ets 2 harita projesi tasarladım. Şu an Giresun üzerinde çalışıyorum. Yaklaşık 2 aydır çalıştığım bu haritada ara sokaklar, dar yollar, önemli sanayi ve yerleşim bölgeleri, turistik mekanlar yer alacak. Harita ana haritaya bağlı olacak ve eğer yapabilirsem promods ile bağlantı yapmak istiyorum. Haritanın ne zaman çıkacağını soracak olursanız bunun cevabını ben de bilmiyorum. İşte haritamdan bazı görseller;
Eğer gelişmeleri takip etmek isterseniz açtığım discord sunucusuna gelebilirsiniz; DK Map
7 Beğeni
niye giresunun arkası işte gümüşhane sayılır gir tireboludan doğankentten devam et özkürtüne oradan da kürtüne torula gümüşhaneye
İlk önce sahil kısımlarını tamamlamak istiyorum. Oraya kadar ilerlemem bayağı zaman alacak.
Keşke Samsun taraflarından başlasaydın neyse burada ilerlemeye çalışın. Batı ve Doğu ekseninde bu ortamın modlarla düzgünce aktarılmasına ihtiyacımız var. Sınırımız Ankara’nın çok az bir doğusudur. Bağlantı noktalarından itibaren kalan yerler için Türk mod yapımcılarının arge çalışması gerekli.

2 Beğeni
Türklerin Rusları örnek alması lazım. Türkler anca birbirine çamur atsın başka hiç bir işleri güçleri yok. Ama bak Ruslar öyle mi rusmap,sibirmap, Altai map, southern region, Volga map. Bunların hepsi farklı farklı yapımcılar tarafından yapılıyor geliştiriliyor ve hepsininde bağlantı noktası var. Ruslar bu sporu yapıyor gerçekten.
9 Beğeni
Duroğlu’ndan yeni görseller
3 Beğeni