🐺 ETS 2 - Cruising Nordic Horizons Event - WoTR

BİTİŞ TARİHİ → 01 ŞUBAT 2026 - 23:59 UTC

Northern Tides

Set out with the Northern Tides paint job lighting your path. Inspired by the steadfast lighthouses of the northern coast, this beautiful design captures a timeless beacon of hope guiding sailors in both calm and stormy seas. A symbol of resilience that’s perfect for those drawn to the horizon.

Viking Helmet

The fearsome Viking helmet symbolises adventure and resilience. Hailing from the cold north of Scandinavia, it is imbued with the spirit of exploration. Let it rest on your dashboard, bestowing upon you Viking courage and wisdom during your travels!

Wolf

The Scandinavian wolf is now a rare sight, but still just as brave! Small but fierce, this little wolf is ready to join your journey. Let it ride with you, and may its adventurous spirit keep you company on the road!

World of Trucks Başarımı:

2 Beğeni

7 Beğeni

Bir oyuncu, Nordic Horizons’da bulunan Norveç, İsveç ve Finlandiya’nın her birindeki 6 farklı şehre veya bu şehirlerden 1 teslimatı tamamladığında kişisel hedefine ulaşacaktır.

• Norveç → 6 farklı şehir
  • İsveç → 6 farklı şehir
  • Finlandiya → 6 farklı şehir

Toplam → 18 şehir

Etkinlik için tüm işlerin en az 150 km veya daha fazla uzaklıkta olması gerekiyor.

6 Beğeni

Normal isvec norvwc şehirleri olmuyor degil mi illa haritayi almamiz gerekiyor

Şehirler Nordic Horizons DLC de olmalı. Scandinavia DLC ve Beyond the Baltic Sea DLC etkinlik dışı.

1 Beğeni

Geliyor Gelmekte Olan

1 Beğeni

Ve ekstra bir sürpriz daha var! Harici Sözleşmeler veya Harici Pazar’ı kullanarak Narvik’e veya Narvik’ten bir işi tamamlayan kamyoncular, Wolf kabin peluşu Steam envanter eşyasıyla ödüllendirilecek . Yumuşak, sevimli ve bir tutam İskandinav vahşi doğası ruhu taşıyan bu sevimli küçük kurt, uzak kuzeyin manzaralarına ve efsanelerine saygı duruşunda bulunuyor. Yeni genişleme paketindeki yolculuklarınızda size eşlik edecek mükemmel bir arkadaş!

5 Beğeni

Her şehirden herhangi 6 farklı şehir yetiyor. Hepsi gerekli değil. Yanlış anlaşılmasın.

3 Beğeni

wot profiliniz nordic horizons’ı algılamazsa (harici sözleşmelerde yeni gelen şehirlere iş çıkmıyor), giriş ekranına gidin tekrardan kariyere devam et diyin, dlc bağlama ekranına ulaşabiliyorsunuz. bağlan diyip öyle bağlanın. işler çıkacaktır.

İlk girişte bağladım zaten ama yine de yeni şehirlere yük çıkmıyor

Sağ üstten canlı etkinlikler sayfasının ordan ülkeyi seçip sözleşmelere göz at deyince 1 2 yük çıktı şansa.

Şehirler keşfedilmediği için buga girip işler çıkmayabilir. 0 kamerası ile şehre ışınlanıp keşfedilmesini sağlayıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

Lillehammer’a bir tane yük attım daha da yük çıkmadı :smiley: Sıkıntı var belli ki daha önceki dlc’lerde de oluyordu bende ilk defa oldu düzeltemediler şunu bir türlü.

1 Beğeni

3-4 defa denedim anca :smiley: şimdiden alayım yarına da kalsın hazır 17 saat süresi var yoksa çıkmıyor

1 Beğeni

bergen → alesund
alesund → dombas
dombas → lillehammer
hamar → borlange

yaptım. şimdi borlange’den hiçbir yere bulamayınca kapattım, beklemek zorunda kalmak veya sürekli f5 yapmak zulüm.

0 kamerasıyla başka yere ışınlan.

0 kamerasını kullanıp ışınlanmak gerçekçiliği bozuyor. hızlı seyahat daha mantıklı. onu da kullanmamaya çalışıyorum. genelde en son bıraktığım şehirden devam ediyorum diğer sefere.

Hızlı seyahat için keşfetmen lazım. İşler de her yere çıkmadığı için 0 kamerasıyla bir yere ya da garaj yöneticisinden bir garaja ışınlanmak zorunda kalıyorsun.

dlc’lerdeki bütün şehirler keşfedilmiş durumda bende. base map dışında her yer sarı olduğundan hızlı seyehat koymuyor bana :smiley:

Şükür bitti.

7 Beğeni