herhangi bir şekilde bulaşacağımı sanmıyorum. server firmaları bu altyapıyı alıp satmaya başlarlarsa bakılabilir ama ben bıktım server masrafı ödemekten
gelme krşm ne işimiz var burada 1 ocak’tan sonra yooğum.
Hayırdır neden yoksun nereye yolculuk?
vay be yaşlandık.
Sunucu şirketleri bu hizmeti vermeye başladığında daha önce iş birliğinde bulunduğumuz firmalarla görüşüp burası için bir server açtırabilirim. Ama yazının sonunda dediğim gibi vakit ayıramıyorum.
6 gb update bu yüzden mi geldi?
hala 8 kişi mi olucak?
En altta böyle bir not var
" Not: Şu an herhangi bir sunucu açma planımız bulunmuyor. Sistem işler hale geldiğinde bir şeyler düşünülse de ETS 2’ye vakit ayıramadığımız için nasıl olur bilemiyoruz. Ancak sürekli açık kalacak sunucular ve artan oyuncu sayısı ile özel sunucu desteği topluluk için faydalı olacaktır. Yeni bir gelişme olursa bilgilendireceğiz."
Artan oyuncu sayısı diyiyor bende pek anlamadım o değilde sürekli açık kalacak denmiş yoksa sanal şirket olayı yapıyorlar olmasın scs
Hocam o Hasan’ın yazdığı not ordaki artan oyuncu sayısından kastı da bence genel olarak bu güncelleme ile beraber oyuncu artmasından bahsetmiş (bence)
Oyuncu sayısını yükseltirler bu onu da çözüyor. Artan oyuncu da Convoy ile başlayan ve şimdi dedicated ile gerçekleşecek şeyler içindi.
Server şirketleri yakında atlar bu mevzuya bekleyelim.
şaka olmalı 4 kişi 100 tl niye verek manyak mıyız
zaten açılabiliyor.
Gereksiz şuan için kendi pc’n üzerinden zaten 8 kişiye kadar açabiliyorsun, ayrıca şimdilik sunucu kiralamanın bir mantığı yok yine 8 kişi destekliyor.
Oha bu gerçek mi la o nasıl bir para öyle Hayır ben düşündüm daha yüksek sayılara kadar çıkabiliriz ama server limitinin şu anlık 8 kişi olması ayrı bir kafaymış
Resmi mpde ya sunucu çıkmıyo arkadasımda yada her 2 mizde tırlar takılıyo fps normal ama bunu bilen varmıdır?
Merhaba ETS2 oyununda con-voy da kişi sayısı 8 kişi con-voyun ilk çıktığında çoğaltılacak bu sayı dediler ama neredeyse 2 yıl oldu. fakat bir gelişme veya bir blog haber duyuru yok neden 16 veya 28 veya 32 kişilik sunucu açamıyoruz.?
Merhaba dedicated serverler duyuruldu fakat halen 8 kişiye kadar oluşturabiliyor, ileride yükselebilir.
Bence yazın haziran veya temmuz gibi convoy olayına bir update gelebilir,kişi sayısı veya başka geliştirmeler için. tabi convoy odakĺı geliştirmeler bahsettiğim . umarım kişi sayısı resmi mp sunucuları olarak 16 kişilik olur yakın zamanda.ha bu arada telsiz seside mutlaka daha da artması lazım ses az geliyo acaba kodu filan varmı ?
Convoy konusunda bilgili, kullanan bir arkadaş bana ulaşabilirse sevinirim. Kafamda bir fikir var gerçekleştirilebilir mi sormak istiyorum.