SimulasyonTurk
şifre: st25
İstanbul garaj
Bende katılmayı çok isterdim ama benim ufaklık beni rahat bırakmaz şimdi
İnşallah bir sonraki konvoya katılırım kısmetse
az önce upload paketi bittiği için yayın kesildi internet gidip geliyor böyle durumda ben de kapattım
pek sarmadı nedense ets 2 şu an
modsuz dayanamıyorum artık
başka bir konvoyda görüşürüz sağolun
o biraz da beam ng snowrunner gibi oyunları oynayınca bana da oldu. orda gördüklerimizi burda göremeyince hemen sıkılmaya başlıyoruz. scs nin acil yeni bir şeyler hazırlaması lazım yoksa heyecanı kalmadı oyunun.
Modlar ile oynmayı nasıl yapacağım konusunda bir YouTube videosu varsa atabilir misiniz veya bilen biri varsa anlatabilir mi merak ettim ama bir sonuç bulamadım.
Edit:Yapılıyormuş.Ben de tam olarak bilmiyorum.
Yok hocam yapılıyor çoğu yayıncı falan video da atıyor yt ye isim vermeyelim şimdi
@HasanOfke ile @Emre54 yapmıştı. Onlara sorabilirsin.
ya biliyorum nasıl yapıldığını da scs yapmayın diyor neden inatla adamların istemediği birşeyi yapma çabasındasınız, zaten tam sürümde gelicektir illaki biraz sabır
Pardon SCS de çalıştığınızı unutmuşum. Sorduğum için kusura bakmayın.
seviyenizi belli ettiğiniz için çok teşekkürler bilgilenmiş olduk parkça sağolun
dostum boyle bir dusunce icine girmene hic gerek yok yada imaya
yunusun onerisi yardım amaclıydı cunku platform suan beta ve ılerıde boyle zahmetler icine girdiginizde profiliniz bozuluyor onlar da bu yuzden onermiyor zaten
keske o melekelere sahip olsak da scs de calısıyor olsaydık en azından o guzel prag sehrinde yasıyor olurduk
artık uğraşmıyorum bile ağzınıza sağlık duygularımıza tercüman oldunuz
Dostum bir senin cevabın gibi cevap yazmak var, senin yazdığın da öneri, bir de arkadaşın yazdığı gibi o da öneriymiş diyeceğim bir şey yok.
Polemik yaratmak istemiyorum sadece üslubuna takıldım iyi akşamlar.
az önce video için kendi bilenler gelsin oturumuna katıldım adamlar mis gibi oynuyordu
videoda izlersiniz
çok geç gelen bir yazı
Konvoyda midilli şasiyle oynayabiliyor muyuz?Deneyen var mı?
araç yere giriyor
Kötü oldu bu